Daca pana acum credeai ca alegerea unui cadou este o sarcina simpla, afla ca te-ai inselat, cu atat mai mult cand vine vorba despre o persoana foarte apropiata. Se cauta mereu idei ajutatoare, insa atunci cand destinatarul darului este un barbat, piata cadourilor pare, dintr-o data, sa se restranga. Indiferent de evenimentul care te trimite in cautarea unui cadou, iti prezint cateva dintre optiunile posibile, de la cadouri folositoare pana la cele extravagante.

Ce trebuie sa stii inainte de a alege cadoul pentru un barbat

Prima data trebuie sa stii ca nu exista un cadou ideal care sa fie apreciat de fiecare barbat din lume. Cel mai adesea, pornim la cumparaturi ghidate de repere pe care le consideram specific masculine. Este vorba despre masini, sport, tehnologie. De fapt, nu exista o reteta unica – cati barbati, atatea preferinte.

Ideal ar fi sa gasesti un cadou util si in acelasi timp plin de semnificatie. Astfel, nu ai cum sa dai gres cu un obiect ce poate fi folosit pe termen lung. Poti da cadoului o semnificatie deosebita atunci cand te raportezi si la placerile barbatului respectiv. De exemplu, daca ii place sa isi exerseze aptitudinile culinare in bucatarie, il vei face sa se simta un fel de MasterChef cu ajutorul unul sort personalizat. Iti vei da seama dupa reactia lui de ce sugestiile de cadouri barbati de la Ghizbi.ro sunt cu adevarat inspirationale.

Cadoul amuzant reprezinta o idee buna numai atunci cand stii ca va fi inteles si apreciat. Astfel, mergi la sigur cu un astfel de cadou atunci cand beneficiarul sau are un simt al umorului dezvoltat. Chiar si asa, nu este bine sa depasim o anumita bariera. Cadourile amuzante sunt optiuni de luat in considerare numai daca te adresezi unor persoane cu care ai o relatie apropiata si mai putin indicate atunci cand destinatarul este seful tau.

O idee ar putea fi mesajele inedite si pline de umor imprimate pe tricouri. S-ar putea ca un asemenea cadou sa fie mai apreciat decat unul valoros (costisitor).

Ce faci insa in situatia in care nu ii cunosti preferintele? In acest caz, cumpara un cadou „safe”. Poti avea in vedere domeniul auto, articole sport, pentru drumetii sau de imbracaminte, gadget-uri, bauturi fine, dispozitive de muzica, ceasuri si accesorii pentru birou. Totusi, este necesar un minim de documentare, intrucat un barbat care este mereu pe drumuri nu va aprecia neaparat un obiect de pus pe birou.

Alege cadoul raportandu-te la statulul relatiei voastre

Cadourile pentru partener pot fi foarte diverse, insa alegerea trebuie sa fie conform cu stadiul in care se afla relatia voastra. Nu oferi un ceas de lux sau o bijuterie scumpa in perioada de tatonare – mesajul transmis va fi acela ca iti doresti sa accelerezi lucrurile.

In perioada de inceput, cadourile simbolice sau cele cu semnificatie aparte sunt alegeri inspirate. Ti-a povestit despre visul lui de a deveni un inginer de succes? Sau poate este pasionat de fotografie. O cana cu un mesaj care face trimitere la o viitoare cariera in inginerie, respectiv o rama foto Plexiglas sunt semnele unui inceput promitator.

Unui frate, tata, bunic sau prieten apropiat ii poti oferi un articol de imbracaminte, o alegere des intalnita la momentul actual. Nici nu este important sa cunosti masurile, cat timp ii stii preferintele. Datorita tehnologiei atat de avansate, exista diverse aplicatii care te ajuta sa afli marimea potrivita tie, pentru orice piesa vestimentara. Vor fi necesare anumite masuratori, cele din zona taliei, circumferinta pieptului. Prin intermediul unei astfel de aplicatii poti folosi propriile masuratori pentru a descoperi, prin comparatie, statura barbatului caruia vrei sa ii faci cadoul.

Daca este vorba despre o persoana apropiata, lucrurile se simplifica. Stii deja ce marimi poarta si mai ales, ce stil vestimentar are.

In fine, idei de cadouri pentru barbati sunt numeroase si mai mult ca sigur un magazin specializat pe aceasta nisa ti-ar fi de folos. Cei interesati pot accesa site-ul oficial ghizbi.ro.