Skip to main content

Schiţe, proiecte şi alte alea

În faţa geamului meu este un copăcel plantat acum doi ani de un vecin. În dreapta, peste drum, o casă văruită în galben-portocaliu, iar în spatele ei, la  aproximativ 50 de metri, o vilă cu două etaje, cu acoperişul roşu. În acest moment, cerul este gri petrol, iar o rază de soare rătăcită luminează o parte din acoperişul roşu, făcându-l să pară vopsit în două culori.

Tocmai s-a oprit grindina care îmi ciocănea în geam, aruncând bobiţe de gheaţă în toate direcţiile. S-a oprit şi vântul. Cerul îşi schimbă în fiecare clipă culoarea, devenind tot mai întunecat. Ce fac eu în acest timp? Curioasă, mă uit la căutările după care au mai ajuns oamenii pe blogul meu.

Prima care mi-a sărit în ochi a fost căutare poze neuroni. Nu mă bag la descrierea unui neuron, dar pot pune o poză cu cercei în forma de neuron, pentru cazul în care persoana mai trece pe la mine.

 

 

Agresivitatea unora mă uimeşte, la fel cum mă uimeşte şi grija lor de a-şi lua măsuri de precauţie. Ce se întâmplă dacă bat o profesoară? Cu siguranţă vei scăpa de grija de a te trezi dimineaţa, de a merge la şcoală, de a învăţa.

Cum creşteau înainte atâţia copii? întreabă cineva. Eu nu sunt chiar lămurită. Acum copiii nu mai cresc, rămân mici toată viaţa?

Deşi eu scriu mai mult pentru amuzamentul propriu şi foarte rar dau sfaturi, multă lume vine pe aici în căutarea unor răspunsuri. Câţi vizitatori trebuie să aibă un blog pentru a fi autentic? Dacă te iei după unii bloggeri, mai mult de 10 000 pe zi. Dacă vrei umila mea părere, află că un blog este autentic din prima clipă. Vizitatorii încep să vină mai târziu, pe măsură ce scrii.

Cum a murit Gerard Philipe ? Dragă, a murit cu mult înainte de a mă naşte eu. Îmi amintesc frânturi din Fanfan la tulipe, singurul film în care l-am văzut jucând. Ştiu că sărea la un moment dat de la etaj direct în şaua calului. Special pentru tine am căutat pe wikipedia şi am aflat că a murit la 37 de ani, din cauza unei tumori la ficat.

Să fie masochist cel care întreabă cum poţi să scapi de nirvana? Toată lumea încearcă să găsească nirvana (stare de fericire realizată prin eliberarea de grijile vieţii, de suferinţe şi prin contopirea sufletului individual cu esenţa divină- definiţie din dex) şi tu vrei să arunci fericirea pe geam?

A intrat pentru două secunde la mine, încercând să găsească schiţe proiecte de mobilă şi alte alea. Cu prima parte l-aş putea ajuta, dar de unde să îi dau eu alte alea? Are cineva disponibile nişte alte alea, să ajutăm omul?

În ce zile se poate merge de heloin? Dragă, tu poţi merge de heloin oricând şi oriunde. Nimeni nu îţi va refuza câteva bomboane.

 

Între timp, cerul a devenit negru, pentru că s-a înserat. Mă duc să fac o prăjitură şi un ceai cu lămâie.

 

 

Comments
 • doru November 7, 2012 at 4:20 pm

  cred ca pentru a fi profitabil ar trebui 10 000 pe zi ;))

 • Mirela November 7, 2012 at 4:43 pm

  A, păi ”umila ta părere” e valabilă. Un blog este autentic din prima clipă și nu este absolut deloc relevantă poziția în zelist sau alte alea. Au fost necesari vreo doi ani ca să nu-mi mai pese. Contează CINE te citește, nu CÂȚI!

 • ex-silentio November 7, 2012 at 7:01 pm

  Poate ăla cu Nirvana se referea la trupă de rock… în cazul ăsta scapă foarte simplu. Apasă pe Stop, Eject, și aruncă CD-ul pe geam. Sau caseta. Sau ce are el. Sau se aruncă el 🙂
  Iar ăla cu heloin a scris greșit. corect era helouin. 🙂

 • Rolling Ideas November 7, 2012 at 7:44 pm

  Poze neuroni? loool
  Asta mi-a plăcut cel mai tare

 • zdwub November 7, 2012 at 7:50 pm

  Vrem si noi prajitura:-” Cat despre cautari…:)) am o presimtire ca cel care este interesat de ziua in care merge de heloin ii poate oferii niste alte alea celuilalt vizitator al tau :))

 • Minnie November 7, 2012 at 7:55 pm

  Eu vreau poze cu neuroni din profil, sau bust cu cizme! 🙂

 • Adriana November 7, 2012 at 9:48 pm

  Faini cerceii aia ;))

 • cotos November 8, 2012 at 6:56 am

  Alte alea am si eu daca vrea…:)

 • Radu November 8, 2012 at 7:52 am

  “cum poţi să scapi de nirvana? ”
  Asta e chiar interesanta ! 😀

 • Ana-Maria November 8, 2012 at 8:18 am

  Pe ine ma caut , cel mai ades , cu “vraji” , “ghicitul in ….carti , scrum de tigara , zat de cafea…” 😀 Macar la tine se leaga de ceva intelgent…neuronul! 😀

 • coolnewz/Ratatouille November 8, 2012 at 8:23 am

  despre cum a iesit prajitura, intr-o postare viitoare 🙂

 • Silving November 8, 2012 at 8:42 am

  :)))) Mai gasesc si eu unele cautari ciudate,mai degraba maniera de a fi scrise suna ciudat.Insa multi cauta poezii de toamna,dimineata de toamna,chiar ma mir,citeste lumea atatea poezii ? Sau e toamna de vina,ii face romantici 🙂

 • Narcis November 8, 2012 at 8:50 am

  Eu consider ca un blog personal, care nu este nisat, este non-profit smulge un zambet de la primul cititor fidel pe care il are :)).

 • aA November 8, 2012 at 8:57 am

  eh, ce-am fi noi fara cautarile astea amuzante? uite astfel eu am aflat cum arata neuronul, e un cercel de fapt :))

 • Ioana K-Man November 8, 2012 at 11:01 am

  Mda, eu spun ca inainte copiii cresteau multi pt ca oamenii faceau mai mult sex neprotejat :))

  • Hapi November 8, 2012 at 1:18 pm

   Da, dupa modelul unde e hranita o gura mai incape si a doua, a treia 🙂

 • elly weiss November 8, 2012 at 8:23 pm

  Parca unii oameni sunt tot mai ciudati 😉 Asa, dupa cautari 😉
  Cerceii mi se par si mie foarte frumosi 🙂

 • CARMEN November 9, 2012 at 6:41 pm

  :))

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.