Mici accidente se pot intampla oricand. Fie ca este vorba de un copil care arunca o jucarie in parbrizul masinii tale sau de o piatra care sare de la masina din fata cand esti in trafic, parbrizul masinii tale se fisureaza. Timpul inapoi nu il poti da, ceea ce poti face este sa gasesti o echipa specializata care sa il schimbe.

Cei de la masterautoglass.ro te pot ajuta in acest sens. Se ocupa cu montajul parbrizelor de peste 15 ani, deci cu siguranta vei avea parte de servicii ireprosabile si durabile. Important este sa faci aceste schimbari la momentul potrivit, pentru ca fisura sa nu se extinda si sa iti afecteze vizibilitatea in trafic.

Alege o echipa de profesionisti care sa iti repare parbrizul masinii

Cei de la Master Auto Glass au sediul in Suceava, dar se pot deplasa si in afara orasului contra cost, pentru a realiza astfel de servicii. Un mare avantaj este faptul ca pot veni chiar la tine acasa pentru a oferi aceste servicii, daca nu mai poti circula cu masina atunci cand parbrizul este foarte spart.

Dispun de peste 5000 de modele de parbrize originale. Vor alege pentru masina ta exact modelul care se potriveste perfect, fara exceptii sau compromisuri. De asemenea, pot schimba si lunete sau geamuri laterale. Acest service de reparatii parbrize Suceava ofera 2 ani garantie pentru ficare lucrare, astfel incat clientii sa aiba certitudinea ca serviciile la care au apelat sunt calitative si durabile.

Schimba-ti parbrizul masinii la Master Auto Glass

Este important sa schimbi parbrizul imediat cand acesta este fisurat, pentru ca altfel fisura se extinde si apar alte probleme mai apoi. Nu ai vizibilitate buna si asta te poate pune in pericol atunci cand esti in trafic. Atat pe tine si pe pasagerii din masina ta, cat si pe ceilalti participanti la trafic.

Daca vrei sa afli mai multe informatii poti contacta un reprezentant. Acestia sunt prompti si raspund imediat clientilor si ofera serviciile la fel de repede. Recenziile de pe site pot fi dovada in acest sens si poti sa iti faci o parere despre echipa si despre servicii cu ajutorul recenziilor, pentru a fi sigur ca apelezi la cine trebuie. Preturile sunt accesibile si vei sti din timp cat ai de platit la final.

Pentru mai multe informatii despre serviciile pe care acestia le ofera precum si despre preturile pentru fiecare serviciu acceseaza site-ul sau suna un reprezentant.

Contact:

0733 995 631.