De multe ori am observat, intrand prin casele prietenilor sau chiar numai stand de vorba cu alte persoane ca multa lume foloseste, pe post de scaune birou, tot felul de alte piese de mobilier. Unii aleg sa stea pe scaune tapitate ramase din vremea cand sufrageria avea o masa pe mijloc, inconjurata de scaune frumos ornamentate. Altii prefera comoditatea unui fotoliu, ba chiar am vazut persoane care, ca sa nu cumpere scaune special realizate pentru birou, stateau pe dulapuri, noptiere etc. Poate ca pare mai ieftin, insa pe termen lung acest lucru afecteaza organismul, care sta in pozitii improprii si sufera.

In toamna anului trecut am avut de dat la serviciu un test referitor la felul in care stam in fata calculatorului. Printre altele, inainte de test am participat la un curs unde am fost invatati sa tinem mana dreapta (cea cu care ghidam mouse-ul) la nivelul biroului, privirea sa cada in partea de sus a monitorului, picioarele sa stea perpendicular pe podea si asa mai departe. Ei bine, fara un scaun special creat pentru birou, toate astea sunt greu de realizat.

Daca vrem ca organismul sa nu sufere, sa ne pastram intacta vederea, sa avem o buna circulatie a sangelui, sa nu ne trezim cu dureri in diverse zone ale corpului, sa ramanem cu spatele drept indiferent de cate ore petrecem in fata computerului, trebuie sa ne ingrijim de acest aspect. Pe site-ul inegal.ro veti gasi scaune birou intr-o mare varietate de culori si modele, pentru toate varstele si toate buzunarele. Desigur, sfatul meu este sa nu va uitati neaparat la pret, pentru ca un scaun de birou nu il cumparati pentru o luna, ci pentru o perioada lunga de timp.

Alegeti intotdeauna scaunul pentru birou in functie de nevoile pe care le aveti, de modul in care stiti ca veti petrece timpul la birou. In magazinul online inegal.ro toate aceste scaune pentru birou sunt realizate dupa ultimele tendinte, in asa fel incat sa aiba un design placut, sa asigure o buna pozitie la birou, sa ofere confortul necesar si, nu in ultimul rand, sa fie rezistente. In plus, multe dintre modelele disponibile pe site beneficiaza de reduceri substantiale, ceea ce le face sa fie cu atat mai atractive.

In ultimii ani, designerii au conceput diverse modele de scaune pentru birou, impartindu-le pe categorii, astfel incat noi, cumparatorii, sa putem alege exact ceea ce ne trebuie. Avem copii? Cumparam pentru ei scaune de birou pentru copii si avem grija ca si biroul sa fie pe masura lor. Obisnuim sa stam mult timp in fata computerului, ocupati cu treburi de la job sau doar pentru a urmari ce fac prietenii de pe facebook? Ne comandam un scaun directorial in care sa stam cat mai comod.

Suntem gamerii impatimiti? Eh, aici nu ma bag. Am un asemenea personaj in casa. Fiul meu nu mi-ar fi permis niciodata sa aleg pentru el scaunul de gamer. Cine sa stie mai bine decat el ce isi doreste? Si-a ales ce a considerat ca i se potriveste si, cu toate ca a dat o suma maricica pe scaunul de birou, nu pot decat sa ma bucur ca sta comod, ca nu isi distruge coloana vertebrala si ca nu se ridica de la birou cu dureri.

Asadar, indiferent in ce fel va petreceti timpul, alegeti intotdeauna sa stati comod asezati pe scaune pentru birou. Magazinul online inegal.ro are in oferta tot ce v-ar putea interesa.