Planuiam de mult sa scriu un articol despre scaune ergonomice de birou, caci injur in fiecare zi de cand lucrez de acasa. Nu e usor sa stai la birou 10-12 ore intepenit pe un scaun, mai ales daca acesta nu se potriveste cu inaltimea ta si a mesei. In tara stiam de unde pot cumpara scaunul perfect, caci cunosteam site-ul inegal.ro, unde poti gasi scaune ergonomice pentru birou de toate formele si in toate culorile. Aici e mai greu si preturile sunt de occident. Am gasit pe market place scaune directoriale pentru birou, dar eu vreau un scaun nou, elegant si pe masura mea. Am vazut ceva potrivit pe inegal.ro, dar ar fi prea mare deranjul sa o comand.

Voi, daca vreti scaune ergonomice pentru birou, o puteti face fara probleme. Mie mi-ar fi greu sa il aduc in Scotia acum, cu toata nebunia provocata de coronavirus. Dar vreau sa va vorbesc despre scaune directoriale pentru birou. La un curs pe care l-am facut la serviciu am aflat ca exista cateva lucruri de care sa tii cont atunci cand stai la calculator mult timp, asa cum stau eu:

-privirea trebuie sa fie la nivelul superior al monitorului

-spatele trebuie sa stea drept

-mana pe care o folosesti pentru monitor trebuie sa stea intinsa pe birou cat mai dreapta

-picioarele trebuie sa stea pe podea intr-o pozitie cat mai relaxata, dar in acelasi timp sa formeze un unghi de 90 de grade la genunchi.

Toate astea inseamna ca aveti nevoie de scaune ergonomice pentru birou care sa se potriveasca perfect inaltimii voastre si inaltimii biroului. Desigur, toate aceste scaune directoriale pentru birou pot fi reglate usor ca sa ajunga la inaltimea potrivita. Si tocmai din acest motiv eu am nevoie de un alt scaun. Al meu nu mai poate fi reglat. Se lasa mereu in jos, iar biroul este inalt, deodata parca prea inalt. Fara sa imi dau seama, in timp ce lucrez, mana dreapta imi sta ridicata prea sus, tot mai sus. Am inceput sa am dureri de umar si mi-am dat seama dupa cateva zile care este cauza.

Nu asteptati pana cand patiti ca mine. Daca observati ca scaunul ergonomic pentru birou nu mai face treaba pentru care a fost proiectat, renuntati la el inainte de a va trezi cu dureri de spate, de umar, de picioare etc. Stiti deja ca puteti comanda cele mai bune scaune ergonomice pentru birou din magazinul online inegal.ro. Comenzile vor fi expediate catre cumparatori in maxim 24-48 de ore de la momentul receptionarii comenzii.

Mai in gluma, mai in serios, i-am spus sotului meu ca imi voi cumpara un scaun directorial pentru birou care sa reziste la 170 de kg, desi al meu sot are in jur de 90. Dar sunt convinsa ca el mi l-a stricat, caci eu, desi m-am ingrasat brusc, nu am mai mult de 55 kg si nu as fi avut cum. Caut un scaun ergonomic pentru birou precum cel din poza de mai jos:

Scaune pentru birou inegal.ro