Am prins în această vară o ofertă bună şi ne-am luat două scaune de birou ieftine. Eram obosiţi de fotoliile grele, pe care abia le urneam când făceam curăţenie, eram obosiţi de aglomeraţia din ele, căci toate cele patru pisicuţe îşi căutau culcuş acolo. Primul lucru, după ce am montat scaunele de birou, a fost să ne învârtim pănă când am ameţit, râzând ca nişte copii. Apoi noul a trecut şi pe scaune s-au mai învârtit doar copiii veniţi în vizită. Uneori ne distrăm spunând că seamănă a scaune de bar. Cu farfuria de mâncare pe birou, cu pisicile în poală, ciugulim câte ceva în timp ce folosim calculatoarele. E o luptă surdă între mâinile noastre şi lăbuţele ce vor să fure o măslină, un biscuite, o scobitoare. :)

Mai nou, am descoperit că aceste scaune de birou sunt excelente pentru joaca cu Bruno. Se formează un soi de mişcare de rotaţie şi de revoluţie care mă/îl distrează maxim. Eu îl pun să caute o jucărie. Câinele vine cu mingea în dinţi şi aşteaptă să luptăm pentru supremaţia asupra ei. În clipa când se întâmplă acest lucru, scaunul meu se roteşte în jurul axei sale, în vreme ce câinele se roteşte în jurul scaunului. E o luptă inegală. Deşi am cu peste 20 de kilograme mai mult decât Bruno, forţa lui este incontestabil mai mare. Se întâmplă uneori să ajung cu scaunul de birou în mijlocul camerei, remorcată fără efort de un câine care astăzi împlineşte 11 luni.

Au şi alţii scaune de birou. Aş fi curioasă să aflu dacă le folosesc strict pentru a sta pe ele sau aleg, măcar din când în când, să redevină copii, să le rotească în jurul propriei axe, să se lase târâţi în joacă spre mijlocul camerei (cine nu are un câine puternic poate apela cu încredere la Bruno), să le transforme în scaune de bar pentru pisicuţe… Cei care nu au scaune de birou, pot cumpăra de la importatorscaune.ro. Garantat aici gasesti scaune ieftine online. Transportul este gratuit la comenzi de peste 70 de lei, iar produsele ajung la cumpărător in 48 de ore. Sunt şi foarte frumoase, după cum puteţi vedea în poze…

6dd0388dabdf23a21e7615245cb546423dff34ba_Banner_centru2

581423109c83b5699d2307c398dcbc75de91a587_banner_centru1