“Recunoaştem că am avut ceva dubii să îţi dedicăm o melodie cu titlul SIZE DOESN’T MATTER sau I’M NOT HERE. :) Până la urmă, însă, ne-am gândit că muzica trebuie, înainte de toate, ascultată. De interpretare s-a ocupat deja Anthony. :) Primul lui album ajunge la tine într-o ediţie limitată şi într-un format cu totul inedit, pe dozele Coca-Cola. Scan, play & enjoy!”

Recunosc cinstit că am fost (din nou) surprinsă şi încântată de ideea echipei Coca-Cola, de punerea ei în practică şi de vocea caldă a lui Anthony Icuagu (a devenit cunoscut prin participarea la Vocea României), pe care îl ascult de aseară fără oprire, deşi el susţine că nu este aici. :)

Anthony şi-a lansat albumul nu pe CD-uri, ci pe dozele de coca-cola, iar instrucţinile de folosire sunt simple: scanezi codul inscripţionat pe doză, asculţi melodia şi o trimiti mai departe prietenilor. #spuneicuuncantec

 IMG_0003

IMG_0006

IMG_0007

 

IMG_0008

Cutiile erau deja goale la ora când au fost pozate, iar una dispăruse definitiv, probabil furată de Miţi (probabil ştiţi deja că Miţi dă tonul coca-cola face muzica)… :)