Un sat oarecare din țara noastră. Zonă frumoasă, cu dealuri acoperite de păduri, cu ape care curg molcom la vale, cu oameni simpli și primitori. O zonă unde mi-ar plăcea să mă retrag cândva, departe de forfota orașului și de mirosurile sufocante. O zonă în care conductele de gaze nu au ajuns încă, deși suntem în anul 2016. Oamenii încă mai gătesc la butelie și, mai nou, își cumpără centrale pe lemne pentru a încălzi casele. Nu e chiar atât de rău pe cât pare. Din câte am înțeles, centrala termică pe lemne este la fel de bună precum centrala pe gaz, iar în zonă lemnul se găsește din belsug. Cu o centrala lemne trăiesc oricum mai bine decât cu vechile sobe. M-am uitat, din pură curiozitate, la prețuri pentru centrale termice pe lemne și am descoperit că nu mai este la fel de greu ca altădată, când nu oricine își permitea să cumpere o centrală termică pe lemne sau pe gaze.

Am trecut pe acolo de curând și-am stat de vorbă cu câțiva săteni (părinții și rudele prietenilor mei). Mi-au spus că le este ușor să utilizeze centrale pe lemne, că fiecare dintre ei are un mic petic de pădure de unde primește anual o cotă parte de lemn, că preferă oricând centrala termică pe lemne, speriați fiind de prețul gazelor. Am adus vorba de prețuri pentru centrale termice pe lemne și mi-au spus că s-a descurcat fiecare cum a putut: au primit bani de la copiii plecați în străinătate, au făcut împrumuturi la bănci, au umblat la saltea și s-au descurcat până la urmă. Am admirat curajul lor și iar am simțit că acela este satul unde mi-ar plăcea să locuiesc…

Dacă doriți o centrală lemne, Berluni.ro poate fi soluția potrivită:

“Ne asiguram ca orice achizitie de pe Berluni.ro este o achizitie perfecta. Pe langa branduri de calitate, oferim garantia unor materiale rezistente si fiabile, a unor tehnologii moderne, folosite pentru producerea centralelor si a unor functii care pot sa satisfaca un numar din ce in ce mai mare de nevoi. Suntem constienti de importanta pretului, asadar, oferim preturi corecte.

Cautam in continuu solutii noi si oferim o gama variata de produse. De asemenea, punere in functiune a centralelor este intotdeauna gratuita si este facuta de specialistii nostri.
Pe langa centralele propriu zise, va oferim si o serie de accesorii extrem de importante pentru functionarea corecta pe termen lung, precum si sfaturi pertinente in ceea ce priveste produsele achizitionate.”

centrala-termica-pe-lemne-ferroli-fsb-3-n-40-kw