Skip to main content

Sandale de dama

Anul 2014. Să cauți și să găsești o pereche de sandale dama din multitudinea de oferte ce se revarsă pe internet, este cu certitudine o muncă titanică. Întâlnești atâtea modele, atâtea culori, atâtea materiale, că nu te poți decide care îți place mai mult. Este greu chiar și pentru bărbați, din câte am observat, deși se spune că ei nu ar fi pretențioși. Pentru femei, este aproape sfâșietor momentul în care trebuie să aleagă între sandale cu talpa plată și sandale cu toc online, între sandale albe sau negre, între sandale elegante sau sandale comode.

Am două perechi de sandale cumpărate anul trecut, care (încă) arată foarte bine. Sunt comode, au o talpă foarte subțire, plată, și modele diferite. Le pot purta atât la rochițe, cât și la blugi, ceea ce reprezintă, în ochii mei, un mare avantaj. Mi-am dat seama că îmi lipesc sandalele cu toc și am vrut să repar această scăpare. Ei bine, nici nu vă puteți imagina câte perechi de sandale frumoase am văzut într-o singură oră, cercetând internetul. Eu aș fi vrut o singură pereche, dar care să fie norocoasa? Grea alegere, mi-am spus în gând, văzând că fiecare nouă pagină îmi scotea în fața ochilor alte și alte modele interesante.

Până la urmă, am reușit să mă decid asupra unei singure perechi de sandale (Bethany bej, ce au un preț foarte bun; cu tocul pătrățos, pentru că nu mai pot purta sandale cu toc subțire, cu un model simplu, mi s-au părut cele mai potrivite), dar le comand numai și numai cu promisiunea că luna viitoare voi reveni pe site și îmi voi cumpăra și altceva. Sunt câteva modele noi care mi-au atras atenția, așa că poți da și tu clic pe link, dacă vrei să vezi pagina și să îți alegi o pereche de sandale care să se potrivească stilului tău și care să nu coste o avere.

Comments
 • Mihaela Dămăceanu May 23, 2014 at 7:40 am

  M-am uitat la ele, Vienela şi am rămas cu gândul la unele albe-Nadire, că eu mereu sufăr de lipsa sandalelor albe. Am văzut multe avantaje acolo, de la preţurile foarte convenabile, la transportul gratuit la o comandă peste 59 de lei şi la plata prin cardul Avantaj. De reţinut!!!

 • Ana-Maria May 23, 2014 at 7:45 am

  May,tare imi plac sandalele…si sunt preturi acceptabile…Imi plac!

 • Javra May 24, 2014 at 5:57 pm

  Spre deosebire de tine, mie nu-mi plac sandalele cu toc…

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.