Abia asteptam sa prind o clipa libera pentru a povesti, pe scurt, cum se desfasoara viata noastra de cand ne-am cumparat canapea in sufragerie. Pentru ca baietii mei lucreaza in schimburi diferite, o mare parte a zilei cineva doarme, pret de cateva ore, in minunea cea noua. Seara, toti vrem sa stam intinsi in pat, sa ne holbam la vreun film pana ne ia somnul. Dar inca nu am cazut de acord asupra unei probleme derutante: cine se bucura noaptea de canapeaua care pare sa aiba saltea ortopedica 160 x 200 si cine e pedepsit sa se refugieze in dormitor, pe mai vechea si obosita saltea ortopedica 160 x 200. Iata cum in casa noastra au loc seara de seara discutii si cum sotul meu ne tot “ameninta” ca va mai cumpara un pat, ca tot a vazut niste saltele ortopedice la super oferta.

Rad si ii spun ca mi-ar placea sa se ambitioneze si sa cumpere nu una, ci mai multe saltele ortopedice ieftine, sa avem de schimb si pentru musafirii care se decid sa ramana la noi peste noapte, dupa vreun chef al tanarului meu fiu. Rade si sotul meu si imi spune ca, oricat de bune ar fi aceste preturi, tot mai mult s-ar bucura sa aiba o singura saltea, nu mai multe saltele ortopedice ieftine, iar cu banii economisiti sa ma duca pentru cateva zile la mare, sa dorm pe saltele ortopedice in vreun hotel si sa raman cu amintiri de neuitat. In acele momente raman fara cuvinte pret de o clipire, apoi bat din palme si il intreb daca a facut deja rezervarea si ce preturi au prin statiunea aleasa de el.

Copilul se preface a fi bosumflat si spune ca suntem niste parinti denaturati, ca preferam sa ne distram in loc sa ne uitam in mod serios dupa saltele ortopedice, sa vedem ce preturi au si sa punem mana sa mai cumparam una, sa putem dormi comod atat in sufragerie, cat si in dormitor. Atunci revenim la lucruri si discutii seriose si ne numaram banii, sa vedem daca trebuie sa mai asteptam sau o putem cumpara inca de pe acum. Se pare ca momentul cand vom innoi si dormitorul e tot mai aproape, dupa cum ne spun economiile noastre. Sa fie, ca mi-e dor de dormitorul meu. :)))

Saltele ortopedice ieftine si de o foarte buna calitate gasiti pe site-ul Acaju.ro.