Salonul de înfrumusețare Nomasvello Ploiești se află în incinta Afi Palace (strada Calomfirescu, nr 2, etaj 1, Ploiești) și pune la dispoziția celor interesați servicii de epilare definitivă, rejuvenare facială, curățare facială în profunzime Pro Skin, tratament anticelulitic, tratament flash de o zi, tratament intensiv de 21 de zile și multe altele. De cum calci pragul salonului de înfrumusețare Nomasvello Ploiești, dai peste o atmosferă caldă creată de personalul specializat și rămâi uimit de curățenia și de dotările ultramoderne ale salonului. Absolut fiecare serviciu este explicat clientului în detaliu de către specialiștii salonului, toți instruiți după un protocol de lucru internațional. În România există deja 20 de centre Nomasvello, însă eu voi vorbi astăzi despre ceea ce cunosc, și anume salonul de înfrumusețare Nomasvello din Ploiești, unde fiecare nou client poate beneficia de testarea gratuită a epilării definitive cu IPL și de o diagnoză facială Woodlamp.

Epilarea definitivă cu IPL (lumină intens pulsată) este o tehnologie inovatoare dedicată tratamentelor faciale și corporale care urmărește eliminarea părului nedorit, indiferent de zona în care s-ar afla acesta: axilă, inghinal sau chiar interfesier. Aparatura care se folosește pentru epilarea definitivă cu IPL a fost gândită și dezvoltată în laboratoarele No+Vello din Spania și nu poate fi utilizată decât de către personalul bine instruit al saloanelor de înfrumusețare Nomasvello. Pe înțelesul tuturor, epilarea definitivă cu IPL nu este nici dureroasă, nici deranjantă, se realizează rapid și are efect sigur, de lungă durată.

“Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldura, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament. Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea.” – . Eu vă pot spune sigur că uneori este posibil să dispară de la prima sedință mai mult de 30 % dintre firele de păr. :) Trebuie totuși să menționez faptul că niciodată fotoepilarea nu are efect 100 %. După terminarea tratamentului, pe suprafața epilată vor rămâne firicele de păr fine, decolorate, cum este puful de pe pielea copiilor.

Rejuvenarea facială se realizează la salonul de înfrumusețare Nomasvello tot cu ajutorul IPL. Se urmărește împrospătarea aspectului pielii prin estomparea ridurilor, a acneei și a petelor, totul în funcție de caracteristicile fiecărei persoane în parte. Rejuvenarea facială nu este deloc dureroasă, se efectuează rapid și are efect pe termen lung, însă nu este recomandată persoanelor care utilizează medicamente fotosensibile, celor care suferă de boli de piele (inclusiv cancer), care au alergie solară, tatuaje sau mămicilor însărcinate sau aflate în perioada alăptării. “Tratamentul constă în aplicarea impulsurilor de lumina pe piele, care transmit căldură la nivelul zonei tratate, ceea ce ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului și epidermului.”

Curățarea facială Pro Skin este de fapt o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul. Folosind una dintre cele mai noi tehnici din domeniul înfrumusețării, și anume tehnologia cu ultrasunete, curățarea facială Pro Skin elimină celulele moarte și reactivează circulația, lăsând în urmă o piele hidratată, netedă, cu pori închiși, fără a utiliza produse chimice. “Pielea suferă consecinţele radiaţiilor solare, poluării ambientale, este afectată de factorii climatici, tutun, etc. Acest lucru poate cauza dezechilibru la nivelul pielii prin acumularea de impurităţi, deshidratare, lipsa luminozităţii, toate acestea conducând la îmbătrânirea pielii. Acest tratament este indicat pentru toate tipurile de piele și are rolul de a efectua o curățare în profunzime a tenului prin care toate impuritățile, celulele moarte și punctele negre sunt eliminate.” Pentru rezultate cât mai bune, curățarea facială Pro Skin poate fi completată cu unul dintre cele patru tipuri de tratament: curățarea nutritivă, curățarea regenerantă, curățarea activ facială sau curățarea și rejuvenarea tenului.

Mai multe detalii puteți afla intrând pe site-ul nomasvello.ro sau mergând direct la salonul de înfrumusețare din incinta Afi Palas Ploiești. Centre Nomasvello mai găsiți în Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești și Timișoara. Chiar dacă nu mi-am dat check-in de la salon, așa cum știu că se poartă în 2016, am fost acolo și am văzut pe viu. Vă recomand și vouă să încercați.

Nomasvello-Ploiesti-2