Pentru cei care încă nu știu, Saash.ro este un magazin online deosebit, unde toate produsele sunt de cea mai bună calitate, unde rafinamentul și eleganța își dau mâna pentru a scoate din anonimat orice persoană care își dorește să fie altfel, să arate altfel, să se îmbrace altfel. Pe site-ul Saash.ro am văzut o mulțime de rochii, fuste, pantaloni, topuri, sacouri, jachete, pantofi, sandale, cizme, botine, genți și diverse accesorii cum nu am mai văzut prin alte părți, deși mă plimb zilnic prin magazine online. Le puteți vedea și voi dacă accesați linkul sau puteți urmări postările de pe instagram, dacă doriți să fiți la curent cu noutățile. E destul să îi căutați după numele Saash.ro. Veți avea ocazia de a admira și de a cumpăra din acest magazin creații ale unor designeri români care știu totul despre fashion și care înțeleg bine nevoile femeilor din România.

De ce îmi place mie Saash? Răspunsul este foarte simplu: dacă un magazin are lucruri de calitate, dacă oferă ceva în plus față de alții, dacă în acest fel le pot mulțumi creatorilor de modă autohtoni pentru că se gândesc la noi, mi se pare normal să respect și să apreciez asta, să devin client al celor care mă respectă și care îmi oferă posibilitatea de a fi altfel, diferită față de alții. Pentru mine, Saash înseamnă o gură de aer proaspăt într-o lume sufocată de falsuri, de uniformizare, de lipsă de stil. Legat de acest aspect, aș vrea să vă relatez o scurtă întâmplare în care magazinul online Saash.ro a fost implicat fără să știe. :)

Sâmbătă am fost la o petrecere, la un cunoscut restaurant din zona unde locuiesc. La un moment dat, toți bărbații de la masa noastră au întors capetele către ringul de dans, exclamând: Ia uite, dansează niște călugărițe! În glasul lor se simțea plăcerea de a privi către cele două tinere fete îmbrăcate în rochii tip cămașă. Erau niște rochițe superbe, închise la culoare, terminate la gât cu o porțiune albă ce atrăgea privirile. Un pic de alb la manșete și buzunarele interesante completau tabloul. Le-am întâlnit mai târziu pe fete la baie și așa am aflat că și-au comandat rochiile tip cămașă din magazinul online Saash, rochii gândite de către designeri români.

rochie-bleumarin-abel

De cum am ajuns acasă, am intrat pe internet pentru a căuta magazinul respectiv și vă spun sincer că am fost plăcut surprinsă de toate lucrurile găsite acolo. Acest fapt m-a determinat să scriu despre Saash și despre hainele lucrate de către designerii români. Și vreau să închei articolul cu poza rochiei tip cămașă care îmi place mult:

rochie-camasa-asimetrica-aqua-blue