Sunt unii care spun că lunea nici iarba nu creşte. Bine, orice început este greu, dar să te văicăreşti toată viaţa, la fiecare început de săptămână, că iar este luni, că iar trebuie să o iei de la capăt, mi se pare o pierdere imensă de timp şi energie. Cam câte zile de luni prindem într-o viaţă? De ce să le petrecem plângându-ne că s-a terminat weekend-ul, că trebuie să mergem la muncă sau la şcoală? Nu ar fi mai plăcut să pornim cu dreptul,  să începem săptămâna zâmbind curajoşi?

Eu mi-am făcut de lucru în această dimineaţă, m-am amuzat văzând după ce căutări au mai ajuns oamenii pe Iubesc Viaţa şi aş putea spune că am descoperit ceva uimitor, dacă ar fi să mă iau după căutări. Se pare că unii sunt convinşi de faptul că la celălalt capăt, pe google,  se află un operator care le-ar putea răspunde la orice întrebare. Nu vreau să îi dezamăgesc.

Primul care mi-a atras atenţia întreba: dacă pantalonii sunt deschişi ce pot să iau pe mine? Depinde. Dacă sunt deschişi la şliţ, ar fi bine să cumperi un fermoar şi să mergi la croitor. Dacă există deja un fermoar funcţional, trebuie doar să îl foloseşti. Dacă pantalonii sunt albi, poţi îmbrăca orice bluză, de orice culoare, chiar şi roz-bombon sau căcăniu în dungi.

De ce îmi place carte Colţ alb? Pentru că Jack London scria bine, pentru că eşti un om sensibil, pentru că te atrage viaţa Nordului, pentru că îţi plac animalele. Cred.

Cineva întreabă despre A, ce literă este. Sinceră să fiu, nu ştiu decât că este prima litera a alfabetului, că este vocală şi că mai multe detalii pot fi găsite pe Wikipedia.

A trecut o persoană pe la mine, încercând să afle ce nume să pun la peşte. Răspunsul este simplu şi depinde de felul în care îl găteşti: peşte în saramură, peşte la cuptor, peşte prăjit, ciorbă de peşte, peşte marinat, peşte la grătar. Dacă vorbeşti despre peştişorul de aur, spune-i “binefăcătorul meu”. Pentru peştele din acvariu, un nume potrivit ar putea fi Peshty, Flipper, Coral, Dolphy, Bulbuc, Atlantis, Fishy, Goldie, Poseidon, Nemo, Sea, Rainbow sau Oceania.

Cred că am pescuit şi un elev de generală, nesigur pe el. Căuta propoziţii cu naş/n-aş. Să îi dăm o mână de ajutor, zic.

În momentul în care te decizi să iti alegi naş de cununie, trebuie să ţii cont şi de dorinţa soţiei, dar n-aş fi chiar sigură ca este obligatoriu.

N-aş vrea să te supăr, dar când ai un naş de botez atât de simpatic, ar fi bine să te porţi şi tu frumos, eventual să fii atent la doamna profesoară, pentru a-l face să fie mândru de tine.

Dacă încerci să dai bani la naş, iar el nu îi acceptă, înseamnă că pe tren este supracontrolul şi n-aş vrea să fiu în pielea ta când ajunge amenda acasă.

Daca doriti si ceva serios, v-am pregatit aici cateva propozitii cu nas si n-as.

Nu ştiu dacă vorbea cu mine sau cu altcineva persoana care a scris: ce caracter poţi să ai. Cum de n-am văzut până acum? 

Pentru cel care căuta fantezii mamă fiu am un mesaj clar: nene, de la gând la faptă este un singur pas, iar incestul se pedepseşte în România cu ani grei de închisoare. O astfel de legătură este imorală şi ilegală. Du-te la psiholog, ai clar o problemă gravă!

Am lăsat pentru sfârşit ce mi s-a părut mai bun, cireaşa de pe tort: o săptămână minunată perete facebook. Cum de nu mi-a trecut niciodată prin cap să îmi salut peretele de facebook? Cum de am devenit insensibilă? Voi vă salutaţi peretele de facebook luni dimineaţa?

Să aveţi o săptămână minunată, atât voi, cât şi pereţii voştri de facebook!