Skip to main content

S-a reuşit clonarea magazinului lenjeriipat-outlet.ro

Eu şi compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL, cea care administrează magazinul online lenjeriipat-outlet.ro, vă solicităm ajutorul.

Le-am fost alături, i-am văzut crescând, i-am sprijinit pe cât mi-a stat în puteri şi le-am admirat tenacitatea cu care au încercat să îşi facă un nume pe internet, să îşi ridice afacerea în care au investit atât de mulţi bani. Când am citit comunicatul postat pe pagina lor de facebook am simţit revoltă, furie, neputinţă. Cum este posibil? Printre noi trăiesc oameni care, în loc să muncească şi să îşi facă un nume, un brand numai al lor, profită de munca altora şi încearcă să câştige fără să depună vreun efort. Au apărut adevărate clone, siteuri care copiază imaginea, numele şi/sau conceptul magazinului lenjeriipat-outlet.ro, administrat de SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL. Da, s-a reuşit clonarea magazinului online lenjeriipat-outlet.ro! Pentru a evita eventualele confuzii viitoare, vă las un print screen al paginii de facebook a firmei şi magazinului.

lenjerii de pat outlet facebook

lenjerii de pat outlet

Vă rog să citiţi comunicatul de mai jos, să reţineţi numele şi, dacă doriţi, să daţi mai departe vestea.

ATENŢIONARE! Am observat că au apărut mai multe magazine online care se denumesc Lenjerii de pat Outlet sau forme asemănătoare magazinului nostru.
Nu vă lăsaţi induşi în eroare! Dorim să vă avertizăm ca înainte să transmiteţi comanda să verificaţi denumirea companiei ce administrează magazinul online.
Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este societatea reală ce administrează această pagină de Facebook precum şi magazinul online Lenjerii de Pat Outlet.
Cumpărând produse din magazinele online administrate de ALEGRIA ONLINE SHOPS beneficiaţi de GARANŢIE, FACTURĂ FISCALĂ şi GARANŢIA TUTUROR DREPTURILOR CONFERITE DE CONDIŢIILE COMERŢULUI LA DISTANŢĂ!
Pentru a vedea termenii şi condiţiile comerciale, precum şi datele complete ale companiei şi dreptul de a prelucra date cu caracter personal conform legii, vizitaţi secţiunea Termeni şi Condiţii din cadrul magazinului online Lenjerii de Pat Outlet.

PS: Acesta nu este un articol plătit, ci unul de solidaritate cu o firmă care a investit mulţi bani în blogosferă în ultimul an şi care îşi vede acum toate eforturile pe cale să se năruiască.

Dacă, din spirit de solidaritate, veţi dori să preluaţi acest articol sau măcar comunicatul oficial al firmei, vă voi rămâne recunoscătoare.

Comments
 • Roxana March 5, 2015 at 4:53 am

  De la ei am cumpărat şi eu şi chiar vroiam să mă reîntorc şi nu găseam pagina. Mereu dădeam de chestii nefamiliare care se numeau la fel. Mersi!

 • Radu March 5, 2015 at 9:48 am

  Păcat că se ajunge la aşa ceva!

 • Clonari | comentator amator March 14, 2015 at 7:58 pm

  […] Cineva  imi spunea ca in ultimele 3 luni au aparut multe magazine online care copiaza Lenjerii de Pat Outlet, inclusiv ca si denumire dar si ca identitate. Pe cale legala este foarte greu sa se faca demersuri pentru ca nu au toti afisate datele companiilor…Singura solutie este sa informam posibilii clienti ca adevaratul outlet de lenjerii este lenjeriipat-outlet.ro, administrat de catre Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL. si nici o alta firma ce copiaza imaginea, numele sau conceptul firmei Alegria. […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.