Multe persoane cred ca este simplu sa fii antreprenor. Cred ca cei care deschid o afacere si-au terminat toata treaba in acel punct si mai apoi doar asteapta beneficiile materiale. Situatia nu este deloc asa, iar antreprenorii stiu acest lucru. O munca constanta si zilnica este cea care aduce cu adevarat rezultate, alaturi de implicare si adaptare constanta la nevoile clientilor.

In special in domeniul HoReCa, unde contactul cu clientii este direct, fiecare antreprenor stie ca niste servicii cat mai complete si ireprosabile sunt cele care mentin afacerea in picioare. Rsistems vine in ajutorul lor si poate in ajutorul tau, daca esti antreprenor, deoarece aduce in atentia celor interesati un program util si anume un soft care poate aduce schimbari benefice semnificative cu privire la organizare.

Softul de care ai nevoie pentru afacerea ta din domeniul HoReCa

In cazul cafenelelor, restaurantelor, barurilor, a pizeriilor si a altor locuri de acest gen este foarte important sa aiba mereu cele necesare la indemana. Cand te ocupi de gestiune restaurante ai nevoie de un ajutor daca vrei cu adevarat sa indeplinesti fiecare sarcina de pe lista si sa fii mereu pregatit cu ceea ce este nevoie pentru localul tau.

In acest sens, acest soft numit iiko creat de cei de la www.rsistems.ro poate tine aceasta gestiune pentru tine, cu toate detaliile necesare incluse. Poti controla rezervarile cu ajutorul sau si fiecare informatie stocata este importanta, pentru ca astfel vezi ce prefera majoritatea clientilor cu privire la locul din restaurant in care vor sa stea si care sunt orele si zilele mai aglomerate. Categoria ce tine de managementul clientilor te ajuta pentru ca astfel vei vedea care sunt bauturile sau felurile de mancare preferate cel mai des, astfel incat, atunci cand refaci stocul sa stii ce cantitate sa comanzi pentru fiecare produs in parte.

Poti inregistra chiar si programul fiecarui angajat. Vezi astfel in fiecare zi cate ore a lucrat fiecare dintre ei si poate descoperi si angajatul lunii astfel, pentru ca nu strica niciodata sa dai un bonus pentru stimulare. Programul oferit de Rsistems este foarte usor de folosit si benefic in acelasi timp. Este acea mana de ajutor de care aveai nevoie, in special daca simteai ca nu mai poti face fata. Ai toate informatiile stocate si este mai simplu sa faci orice gestiune acum.

Acceseaza site-ul www.rsistems.ro si descopera mai multe informatii despre acest program de gestiune. Poti vedea chiar si un demo daca ii contactezi pe reprezentanti.

Contact:
0759 430 777
welcome@rsistems.ro