Skip to main content

Rochii xxl

Pe la vreo 30 de ani am descoperit că femeia slabă îşi poate permite să poarte aproape orice obiect vestimentar. Şi tot atunci am înţeles că este de preferat să îmbrac haine mărimi mari, sub care să îmi ascund oasele ce voiau să devină vedete. Mama îşi punea mâinile în cap văzându-mă îmbrăcată în pantaloni care fluturau pe picior şi în rochii mărimi mari, atât de mari încât păream băgată într-un sac. Mie îmi era bine îmbrăcată aşa. Era ca şi cum aş fi fost dezbrăcată şi în acelaşi timp ferită de ochi prea curioşi. Mama spunea că arătam de parcă aş fi primit hainele de pomană, ca şi cum aş fi îmbrăcat rochii de seara xxl de la o femeie prea grasă.

După câţiva ani am revenit la “normal”. Am renunţat la haine mărimi mari, am încetat a mai purta rochii xxl sau orice alte rochii mărimi mari. Hainele încă erau lărguţe pe mine, însă nu mai arătam de parcă aş fi fost îmbrăcată de bogdaproste. Dar eu nu pot fi normală prea mult timp. Înainte de a împlini 40 de ani am sărit deja în cealaltă extremă. De la rochii xxl am trecut la blugi mulaţi pe picior, de la tricouri mult prea largi am trecut la bluziţe cărora le pârâiau cusăturile dacă făceam mişcări bruşte. Mama mă întreba dacă am furat hainele vreunui copil pentru a mă îmbrăca.

Să fie oare semn că începe o altă etapă? Zilele trecute mi-am cumpărat o rochie. Nu-i de la Depochic, nu-i rochie xxl, dar e lărguţă, îmi vine bine şi mă face să îmi doresc şi altele, tot atât de comode. Şi blugii pe care îi am? Cu ei ce fac? îmi vine să întreb, dar mă abţin. Oare e de preferat ca o femeie slabă să îmbrace o rochie xxl sau o pereche de blugi mulaţi pe picior? Probabil nici una dintre variante nu e corectă din punct de vedere estetic, dar cui îi pasă…?

Fetelor plinuţe care doresc să îmbrace rochii elegante, le recomand magazinul Depochic, unde există mereu reduceri şi unde transportul este gratuit la comenzi de peste 199 de lei. Am văzut câteva modele interesante. Fetelor slabe nu le recomand nimic. Am spus deja mai sus că nu-s normală şi că nu-mi pasă de gura lumii. :))

rochie-merry-xxl-194-2

rochie-xxl-yanira-128-2

Comments
 • trenda December 1, 2015 at 6:35 am

  He he !!! Avantajul de a fi o persoana slabuta 🙂 ! Poti purta atat haine largi, marimi mari dar si o pereche de blugi mulati pe picior. 🙂
  Asa cum spuneai si tu, cand esti slaba poti imbraca orice, pentru ca oricum iti vine bine 🙂 .

  • Vienela December 1, 2015 at 3:16 pm

   Ma bucur ca esti de acord cu mine. 🙂

 • Ispasiu raluca June 14, 2016 at 8:40 pm

  In cazul nostru haina cam face pe om.

  • Vienela July 4, 2016 at 9:21 am

   Desigur, nu putem umbla dezbracati sau aratand a cersetori, insa nici nu cred ca trebuie sa acordam hainelor mai multa atentie decat acordam spiritului. 🙂

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.