Sezonul cald a venit și a plecat parcă prea repede. Zilele sunt tot mai reci, motiv pentru care multe doamne și domnișoare caută, prin propria garderobă sau prin magazine, piese vestimentare potrivite vremii de afară. Tot din acest motiv doresc să vă fiu de folos în alegerile pe care le veți face. Aș recomanda, înainte de toate, să renunțați la pantalonii și bocancii butucănoși care va fură o parte din feminitate și să optați pentru rochii toamnă-iarnă din colecțiile A&D Fashion. Pentru persoanele care încă nu au auzit de A&D Fashion, țin să menționez încă de la început că este vorba despre o companie românească de producție și retail de îmbrăcăminte pentru femei. Compania dispune de propriul atelier de creație și producție vestimentară, iar rochiile sunt cu adevărat deosebite, după cum veți observa dacă veți intra pe site.

Oricât ar fi de frig afară, femeia se va simți în largul ei purtând o rochie elegantă, o cizmă bine îmblănită, un palton călduros, o eșarfă veselă și bijuterii potrivite ținutei. Indiscutabil își va pune în valoare feminitatea purtând rochii office din colecția toamnă-iarnă a companiei A&D Fashion, atât datorită faptului că acestea au croieli remarcabile și cusături impecabile, cât și faptului că toate materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Demn de luat în seamă este și faptul că prețurile acestor rochii office se mențin la un plafon accesibil oricui. Indiferent de materialele folosite la crearea lor, veți descoperi că toate piesele vestimentare ce poartă semnătura A&D Fashion sunt gândite în așa fel încât să fie permanent în pas cu cele mai noi tendințe din lumea modei, fie că e vorba despre rochii office, fie că e vorba despre rochii casual, rochii elegante, costume business, veste, cardigane, jachete sau paltoane.

rochie-maneca-lunga-din-jerse-cu-guleras-r094i962-fata-992x1404

Ce înseamnă, de fapt, să te îmbraci cu stil? Specialiștii în fashion susțin că stilul nu ține cont de temperatura de afară, că o femeie stilată va îmbrăca rochii elegante atât în zilele călduroase, cât și atunci când vremea este rece. Iată un motiv serios pentru ca fiecare dintre noi să aibă în garderobă câteva rochii toamnă-iarnă, rochii office lucrate într-o companie românească, un atelier de creație care înțelege perfect nevoile doamnelor și domnișoarelor care trăiesc în România. A&D Fashion este compania care alege să le fie alături în fiecare zi, indiferent dacă soarele strălucește precum o femeie stilată sau dacă stă ascuns în nori precum o fată timidă ce nu îndrăznește să poarte rochii elegante. Să nu vă temeți de propria feminitate, ci să o puneti în valoare, să dați dovadă de rafinament în fiecare zi a vieții.

rochie-midi-de-toamna-cu-imprimeu-turcoaz-tip-catifea-r136i143-fata-992x1404

M-am gândit mult dacă să scriu acest articol adresându-mă numai doamnelor și domnișoarelor care înțeleg cât de importante sunt rochiile pentru femei sau dacă să mă adresez tuturor cititoarelor mele, în speranța că voi reuși să conving chiar și numai o singură persoană să își păstreze întreagă feminitatea purtând piese vestimentare care să scoată în evidență liniile corpului și să dea o notă aparte de eleganță întregii ținute. După cum observați, am ales a doua variantă, pe de o parte pentru că eu însămi am îmbrăcat mult timp numai pantaloni, iar pe de altă parte pentru că rochiile din colecția toamnă-iarnă (și nu numai) ce poartă marca A&D Fashion se potrivesc oricărei siluete și sunt gândite în așa fel încât să se adreseze unei categorii extinse de vârstă.

PS: Rochia de toamnă-iarnă din imaginea de mai jos este preferata mea și am de gând să o comand curând. De remarcat faptul că mărimea este universală, ca această rochie din colecția toamnă-iarnă  se potrivește pentru mărimile 38, 40, 42, 44, 46. “Aceasta rochie tricotata asimetrica cu maneca lunga kaki este o elegere nemaipomenita daca vrei sa iesi din tipare. Combinatia inedita de materiale si designul asimetric o fac potrivita pentru o tinuta de zi originala si la moda.”

rochie-tricotata-asimetrica-cu-maneca-lunga-kaki-r270003-fata-992x1404