Totul a pornit de la salopeta înflorată pe care cumnata mea abia o cumpărase.  Voia să îmi ceară părerea, așa că s-a îmbrăcat rapid, a încălțat niște sandale tip platformă și a venit să defileze pe “podiumul” din sufragerie. E o femeie frumoasă. Orice ar îmbrăca îi vine bine și o pune în valoare. În acea zi, stimulată de laudele noastre, a făcut parada modei vreme de două ore, îmbrăcând diverse rochii de seară, pantaloni office, fuste și bluze în culori vesele, în vreme ce soțul ei dădea ochii peste cap, agitat fiind la gândul că atât de mulți bani se duc pe îmbrăcăminte.

Cumnatei mele nu îi pasă. Când unei femei îi intră în cap că vrea să își cumpere rochii de ocazie, nimeni și nimic nu o poate opri, mai ales că ei merg foarte des la nunți, botezuri, petreceri și nu se cuvine să fie văzută în aceleași rochii de nuntă mereu. Până acum un an își făcea cumpărăturile numai în magazinele fizice din oraș, însă acum a descoperit magazinele online și nu se mai poate opri. Are atât de multe obiecte vestimentare, încât a început să le așeze în șifonier pe categorii: rochii de seară, rochii de ocazie, rochii de nuntă, rochii office, rochii de zi cu zi etc. 

rochii-de-ocazie-elegante

Din când în când îi mai recomand și eu câte un magazin online, dacă aflu că are prețuri bune și rochii de seară elegante. Ultima dată i-am vorbit despre site-ul fashion-24.ro, locul unde am văzut rochii de ocazie în culori vesele, având croieli interesante și prețuri foarte bune. Cele mai multe dintre aceste rochii de seară provin din țări precum Italia, Anglia, Germania, dar și din China și România. Desigur, pe site-ul fashion-24.ro există atât rochii de ocazie, cât și rochii ce pot fi purtate zi de zi, toate elegante, create cu mult bun gust, având croieli moderne.

rochii-de-ocazie

Nu vreau totuși să credeți că e vreo obsedată cumnata mea. Pur și simplu îi place să fie mereu bine îmbrăcată, să aibă o rochie de seară pentru orice ocazie, chiar dacă din când în când recurge la mici trucuri. De exemplu, dacă merge la un eveniment organizat de firma la care lucrează, îmbracă o anumită rochie de ocazie. Nu o va mai îmbracă vreodată acolo unde s-ar putea întâlni cu colegele, însă o va folosi și la nunta unui văr sau cu cine știe ce altă ocazie. Vă sfătuiesc și pe voi să procedati la fel, căci e păcat ca o rochie de seară elegantă să fie purtată o singură dată, la fel cum nu e potrivit să mergeți mereu îmbrăcate cu aceeași rochie.

rochii-de-seara-elegante

Pe site-ul fashion-24.ro veți găsi rochii de seară pentru orice mărime, inclusiv xxl și xxxl pentru femei plinuțe sau grase. Există o paletă foarte largă de culori și combinații de culori, o multitudine de modele și prețuri pentru toate buzunarele, așa că noi, femeile, avem o mulțime de motive să vizităm site-ul pe care l-am recomandat (și) cumnatei mele.

rochii-de-seara-xxl

“Rochii de seara  – o notiune evaziva despre ce trebuie sa insemne aceasta rochie, pentru ca rochia de seara poate fi purtata nu neaparat numai seara, dupa cum ii sugereaza numele, ci si in multe alte imprejurari, un party, un club, o iesire in oras sau la restaurant. Important pentru aceasta este sa satisfaca mai intai multitudinea de gusturi din perimetrul pietei, gusturi care se afla intr-o permanenta miscare si reorientare, diferite nu numai de la individ la individ, ci chiar diferite la acelasi individ in momente si ipostaze diferite. Da, asa e, gusturile se schimba mereu. Deci, dupa cum spuneam, o rochie de seara trebuie sa satisfaca mai multe dorinte, in primul rand in ceea ce priveste culoarea, lungimea, croiala, materialul din care este confectionata, accesoriile, modul in care iti invaluie talia, mai “strans” sau mai “relaxat”, potrivirea cu tenul, ochii, parul tau, cu personalitatea si temperamentul tau.” – fragment de text preluat de pe site-ul fashion-24.ro

rochii-de-seara