Rochii de seară pentru Crăciun și revelion

Am refuzat întotdeauna să îmi petrec vreuna dintre sărbătorile de iarnă într-un cadru prea serios. Astăzi m-a cuprins mirarea aflând că toți colegii soțului meu plănuiesc să își petreacă seara de Crăciun la restaurant. Fetele își caută pe internet rochii de seară pentru Crăciun și revelion. Nu cred că m-ar putea convinge ceva sau cineva să stau în seara de Crăciun înțepenită la o masă, ascultând melodii care plac altora, mâncând ceea ce au pregătit alții și dansând după cum vor alții.

Nu pot și pace! Pentru mine, aceste zile sunt de relaxare, de distracție, așa că mi se pare normal să le petrec alături de familie și de prieteni. Asta nu înseamnă că voi sta în pijamale sau că voi adormi la televizor, ca pensionarii. Sărbătorile de iarnă le petrec mereu acasă, organizând mici petreceri. Uneori merg la prietenii care dau petreceri.

Orice femeie merită să fie elegantă de Crăciun și de revelion

Îmi povestea Mihai despre colegele lui cât sunt de agitate, cum umblă din site in site în căutare de rochii de seară pentru Crăciun și revelion. Mă gandeam că poate ar fi cazul să îmi fac și eu un mic cadou. Știu că aș exagera puțin, mai ales că astăzi m-am răsfățat cu niște cărți pe care mi le doream de mult. Însă o dată pe an este Crăciunul, o dată pe an este și Revelionul, și cred că orice femeie merită să fie elegantă, chiar dacă nu iese la restaurant.

Răscolind internetul, pe site-ul de unde și-au cumpărat rochii de ocazie colegele soțului meu, dar si prin alte magazine online, m-am convins (ce femeie nu reușește?) că am nevoie de o rochie elegantă, mai degrabă simplă, cu care să mă îmbrac în seara de Crăciun.

DE AICI PUTEȚI CUMPĂRA ROCHII DE SEARĂ PENTRU CRĂCIUN ȘI REVELION

Una dintre rochiile de seară care îmi plac mult este cea de mai jos. Croiala asimetrică și culoarea albastru regal mă poartă cu gândul la un fulg de nea.

Pentru fetele și femeile care vor o rochie de seară elegantă pentru Crăciun sau revelion, e foarte potrivită

Rochii seară Crăciun revelion

O altă rochie de seară potrivită pentru sărbătorile de iarnă este cea neagră din imaginea de mai jos.

Modelul este absolut deosebit, dar rochia poate fi purtată și în stil clasic. Mâneca și gulerul sunt detașabile.

Rochii seară Crăciun revelion

Pentru că sunt la modă rochiile baby doll și pentru că multe fete și femei vor să poarte roșu în noaptea de revelion, iată un model trendy, cu care nu veți da greș.

Rochii seară Crăciun revelion

Rochia de seară din imaginea de mai jos este potrivită atât pentru seara de Crăciun, cât și pentru revelion.

O puteți purta la restaurant, la petrecerea organizată acasă, la petrecerea organizată de firma unde lucrați, dacă mergeți în vizită la prieteni sau rude pentru a sărbători împreună finalul de an. Rochia de seară Taisia are culoarea bordo. E lucrată din material vaporos, are dantelă pe bust și mâneci, iar spatele este parțial gol.

Rochii de seară pentru Crăciun și revelion

Pentru doamnele și domnișoarele care vor recomandări de haine mărimi mari, aici găsiți un articol despre rochii elegante.

Nu uitați să vă aruncați un ochi și pe articolul Ce rochii să porți în funcție de vârstă.