Te-ai întrebat vreodată cum de unele femei arată la petreceri de parcă tocmai au ieșit de la un salon de înfrumusețare, de parcă cel mai bun croitor le-a oferit o rochie de vis, lucrată cu migală și pasiune? Mie mi s-a întâmplat des să îmi pun astfel de întrebări, mai ales când am întâlnit femei pe lângă care m-am simțit un fel de Cenușăreasă. Ce au în plus față de mine? mă întrebam, strângând invidioasă pumnii pe ascuns. Și eu am o rochie faină, și eu sunt coafată și aranjată… Totuși, ele arată mai bine, mai proaspete, mai elegante.

Răspunsul l-am aflat de la viață, din experiență și îmi doresc să îl împart cu mai tinerele mele cititoare. Nu este de ajuns să ai o rochie faină pentru a arăta a prințesă la orice petrecere. Trebuie ca rochia să fie de cea mai bună calitate, să se așeze perfect pe corpul tău, iar tu să o porți cu naturalețe, de parcă și atunci când gătești tot așa stai îmbrăcată. Trebuie să alegi Rochii de seara BBY, care nu au prețuri foarte mari, și care oferă modele superbe, ce întrețin veșnicul mister feminin, lăsând totuși la vedere, cu dărnicie, ceea ce poate fi văzut, ceea ce incită.

Fiecare femeie din lume, indiferent de vârstă, culoare, convingeri politice sau orice altceva, trebuie să aibă în garderobă cel puțin o rochie neagră, care să îi pună corpul în valoare, să îi sporească frumusețea și să adâncească misterul. Am selectat astăzi o rochie interesantă și vreau să o recomand doamnelor și domnișoarelor, pentru că mi se pare potrivită atât pentru petrecerile în familie, pentru cele alături de colegi, dar și pentru ocazii deosebite, cum ar fi o nuntă selectă.

166-1_1

 

166-2_1

 

Priviți cum acoperă umerii, lăsând impresia că cea care o poartă ar fi o școlăriță ingenuă, apoi coborâți privirea și observați îndrăzneala cu care dantela dezvăluie pielea fină, atât în partea de față, cât și la spate, unde există un model foarte interesant. Este un amestec fermecător de puritate și senzualitate, ce poate stârni pasiuni, ce atrage priviri. O asemenea rochie din colecția BBY le poate lăsa celorlalte femei impresia că sunt simple Cenușărese, chiar dacă au și ele rochii abia cumpărate.

Tot din colecția de rochii lungi, elegante, ce pot fi găsite la BBY, aș dori să vă recomand o rochie îndrăzneață, elegantă și confortabilă în același timp. Având inserții de dantelă în dreptul bustului, lăsând spatele, umerii și o parte a coapsei pradă privirilor avide de frumos, această rochie plină de rafinament este modelul ideal pentru femeile ce vor să se simtă în largul lor, adevărate prințese, la petreceri importante.

lg1

 

Dacă negrul nu vi se potrivește, dacă nu vă atrage, în colecțiile BBY puteți găsi rochii lungi roșii (multe nuanțe) și crem. Este suficient să vă aruncați o privire pe site, și garantat veți ajunge, ca și mine, să vă întrebați pe care să o alegeți și la care să renunțați, pentru că toate sunt frumoase, bine lucrate, elegante și potrivite pentru ocazii speciale, la care orice femeie își doreste să fie cât mai atrăgătoare.