Scriam zilele trecute un articol pentru blogul unui prieten al carui magazin de verighete avea nevoie de o improspatare si, din cuvant in cuvant, mi-a trecut prin cap sa imi intreb prietenele de pe facebook unde si cum a fost fiecare dintre ele ceruta de sotie. Spre marea mea surprindere, in cateva ore am aflat o multime de povesti despre cereri in casatorie mai mult sau mai putin conventionale, unele demne de a fi transpuse intr-o carte sau un film de succes. Inspirata de intamplare, ma gandesc sa le intreb acum despre rochii de mireasa. Sunt convinsa ca fiecare doamna are in spate o poveste despre rochia de mireasa, fie din zilele in care o cauta prin magazine, fie din clipa cand a descoperit ca rochia de mireasa avea nevoie de mici retusuri, fie din chiar seara nuntii.

Desigur, mi-ar placea sa aflu de la doamnele cu care sunt prietena pe facebook si de la cele care imi citesc blogul ce modele de rochii de mireasa au avut, daca au avut rochii de mireasa cu dantela sau rochii de mireasa din satin, daca erau cu bretele sau fara, cu crinolina sau fara etc. Mie, va spun sincer, imi plac foarte mult acele rochii de mireasa cu dantela, vaporoase, mulate pe corp in partea de sus si tot mai largi in partea de jos, eventual cu decolteu generos si umeri acoperiti. Fireste, fiecare fata care isi cumpara o rochie de mireasa e bine sa tina cont de cateva aspecte importante, daca isi doreste sa arate cu adevarat bine in ziua nuntii.

De exemplu, daca natura nu te-a inzestrat cu sani prea mari (cum e si cazul meu), o rochie cu un decolteu generos nu face decat sa te dezavantajeze. De asemenea, nu toate fetele pot purta rochii de mireasa cu crinolina si ar fi bine ca, atunci cand mergeti la cumparaturi, sa aveti alaturi o prietena sincera, care sa va spuna daca rochia aleasa vi se potriveste sau nu, caci nu este suficient sa ne placa noua, trebuie sa ne stea si bine imbracate cu ea. Rochii de mireasa cu dantela, dar si din multe alte materiale, gasiti pe site-ul bestbride.ro.

Daca aveti o poveste interesanta despre rochii de mireasa, o puteti spune in comentarii. :)