Rochia verde şi alte bucurisme

Din partea mea a fost dragoste la prima întâlnire. Un fel de văzut, plăcut, cerut, primit, bucurat. Cine şi-ar fi imaginat că un simplu like pe facebook îmi va aduce o rochie absolut deosebită, una în care să mă simt bine şi care să se potrivească perfect gusturilor mele atât în privinţa culorii, cât şi a croielii? Mi-a ieşit în cale absolut întâmplător, în vreme ce “navigam” plictisită la ceas de seară. Am intrat pe pagina Bucurisme (puteţi da cu încredere like acestei paginii de facebook) şi ochii mi s-au pironit pe rochiţa verde. Cu respiraţia tăiată am dat “comanda” şi în doar câteva zile rochia a ajuns la mine teafără, la fel de frumoasă pe cât este în poză…

rochie verde eleganta bucurisme

După cum ştiţi, am considerat întotdeauna că anumiţi oameni trebuie sprijiniţi. La fel gândesc şi acum şi acţionez în consecinţă. Mie îmi plac toate produsele de pe pagina Bucurisme, iar preţurile mi se par foarte mici. Dacă oamenii din spatele acestei pagini pot aduce atâta bucurie cu nişte simple rochii, cu o fustiţă, un cardigan, un poncho asimetric sau chiar cu o bandană, nu văd de ce nu le-aş face şi eu o mică bucurie scriind despre ei pe blog, recomandând produsele lor şi îndemnându-mi cititorii să ducă vestea mai departe cu un share.

fuste scurte

cardigan elegant

poncho asimetric

Să nu vă imaginaţi că acesta este un articol plătit. Nu! Pur şi simplu mie mi se par interesante produsele Bucurisme şi vreau să le promovez. Atât.

PS: Poze cu minunea mea verde nu am făcut deocamdată, că sunt în doliu şi nu o îmbrac până la Crăciun, dar o puteţi vedea în poza “furată” de pe facebook. Este o rochie casual/sport ce poate fi purtată în aproape orice anotimp (aviz domnilor care nu ştiu ce cadou să ofere iubitelor de sărbători!). Comodă, cu o croială deosebită, potrivită atât fetelor foarte tinere, cât şi doamnelor de seama mea. :p O rochie frumoasă, spun eu. Îndrăzneşte cineva să mă contrazică?

4 thoughts to “Rochia verde şi alte bucurisme”

 1. Hihi, eram atât de-aproape să-mi iau fix rochița asta verde de pe un site din China (și la jumătate din preț). Până la urmă am cumpărat același model pe verde. Mi-e un pic lărguță la burtă (adică mă face să par gravidă în luna a șasea) așa că trebuie să-i fac niște pense mai întâi.
  Dar este foarte faină :)

  1. Eu prefer sa cumpar din Romania, chiar daca pretul poate fi putin mai mare. Am auzit multe povesti urate despre site-urile din China. :)
   Este, este ca e tare faina? Sa o porti cu placere!

 2. Mi-am luat-o de pe site-ul ăla pentru că mai aveau multe rochii pe care voiam să le cumpăr (și nu le văzusem în România pe nicăieri).
  Rochia este faină tare și merge de minune la colanții mei cu pisici :D

  1. Ah, vreau si eu colanti cu pisici!!! Mai multe perechi! De unde pot lua?
   Adevarul este ca nici eu nu am mai vazut modelul acesta de rochie. M-a zapacit din prima clipa, am simtit ca trebuie sa fie a mea :)

Părerea ta e importantă pentru mine