Rochiile sunt apanajul (mi-ar plăcea să pot spune exclusiv al) femeilor. Cu ajutorul lor, femeile exprimă stări, dorinţe şi speranţe. Cu fiecare nouă rochiţă cumpărată şi purtată, aceste fiinţe unice şi irepetabile pot spune câte o poveste, pot transmite mesaje subliminale, pot mişca munţii din loc. Feminitate, senzualitate, eleganţă, sensibilitate, gingăşie, toate acestea sunt atuurile pe care o rochie moderna ar trebui să le scoată în evidenţă, acordând astfel fiecărei femei în parte unicitate. Creatorii de modă înţeleg acest lucru şi lucrează permanent la îmbunătăţirea imaginii pe care femeia o arată lumii.

Femeia la 20 de ani. Debordând de prospeţime şi veselie, dornică să îşi etaleze frumuseţea naturală şi farmecul provocator, alege întotdeauna rochii de club în culori aprinse şi nu se teme să lase la vedere porţiuni generoase din trupul fraged şi înmiresmat. Amestec de ingenuitate şi feminitate în stare pură, femeia de 20 de ani va alege rochii cu volane şi inserţii din dantele, cu croieli fanteziste şi paiete multicolore. La 20 de ani, orice femeie îşi poate permite să poarte absolut orice fel de rochie.

Rosy-Sequin-Top-Peplum-Dress-LC2741-2-1-462x693

 

Orange-Off-the-shoulder-Mini-Bandage-Dress-LC28162-462x693

Femeia la 30 de ani. Sigură pe ea, stăpânind deja arta seducţiei şi având la îndemână toate armele necesare, îşi va alege cu grijă rochia, va fi mai selectivă şi neapărat misterioasă. Îi va fi uşor să poarte cu naturaleţe fiecare rochie, fie că va îmbrăca una de club, ce îi va lăsa genunchii la vedere, fie că va opta pentru o rochie lungă, croită în aşa fel încât să scoată în evidenţă umerii goi, împliniţi şi senzuali, o rochie poate despicată pe coapsă, incitând imaginaţia privitorilor.

Rochii-de-seara-Mollie-Red-462x693

 

Rochii-ieftine-Martha-462x693

Femeia la 40 de ani. A atins maturitatea fizică şi intelectuală, ştie totul despre viaţă şi are propriul stil vestimentar. Rochiile sale sunt adevărate poeme ce îi cântă fericirea de a se fi născut femeie. Aparent au un aer sobru, oferit de croiala simplă şi de elegantul negru, însă cunoscătorii vor putea remarca şi aprecia puterea pe care dantela ce lasă la vedere braţul sau o parte din decolteu o are asupra ochiului uman. Femeia de 40 de ani poate cuceri întreaga lume doar îmbrăcând o rochie, rochia potrivită.

Rochii-de-seara-negre-Lauren-462x671

 

Rochii-negre-Lydia

Femeia la 50 de ani. Eliberată de poveri, îşi poate permite luxul de a retrăi o a doua tinereţe, de a dezvălui doar puţin din trup (cunoaşte puterea fenomenală a eternului mister feminin) şi de a acapara priviri prin armonie şi bun gust, prin maniere aristocrate şi mers de o eleganţă pe care femeia o capătă pe parcursul vieţii. Femeia de 50 de ani va ştii să ascundă semnele trecerii timpului, alegând rochii îndrăzneţe prin culoare şi cuminţi prin croială, rochii ce pot fi purtate atât în zilele obişnuite, cât şi la ocazii selecte, completând imaginea cu o bijuterie fastuoasă.

Keep-It-Classy-Red-Maxi-Evening-Dress-LC6924-3-462x693

Femeia la 60 de ani. Nu se mai teme de riduri, nu mai caută să atragă priviri lacome, nu mai doreşte să fie regina balului clubului. Îşi poartă feminitatea cu demnitate şi cu un strop de amuzament, îşi alege rochii vesele, cu croieli rafinate, fără teamă că pielea uşor îmbătrânită îi va ştirbi din prestanţă. Femeia modernă, chiar şi când are 60 de ani, urmează fashion trendul acestui secol îndrăzneţ, spre deosebire de suratele sale din secolul trecut, care la această vârstă îşi puneau basmaua în cap şi se încuiau în casă.

Exquisite-Solid-Neckline-Rosy-Pencil-Dress-LC6735-2

Indiferent de vârsta pe care o are, femeia nu uită un lucru important: vârsta adevărată este cea pe care o afişează, cea pe care o simte în suflet. Femeia modernă, încă tânără în suflet chiar şi când ridurile îi brăzdează chipul, alege rochii ieftine de la declub.ro, rochii ce pot fi descrise în câteva cuvinte: eleganţă, pasiune, mister, feminitate, perfecţiune.

Autor: SAS VIENELA (vienela)