Băiatul meu a descoperit un nou mod de a se distra. Verifică de 2-3 ori pe săptămână cuvintele după care oamenii ajung pe blogul meu. Recunosc, sunt căutări simple, dar pe noi ne amuză, mai ales că încercăm să le dăm răspunsuri. Asta voi face şi astăzi, cu speranţa că indicaţiile mele le vor fi utile pe viitor.

În primul rând, sunt cei care caută nume de facebook. Pe ei aş vrea să îi ajut, poate în colaborare cu voi.

Fetele ar putea alătura prenumelui pe care îl poartă de la naştere pseudonime de genul: mimoza-este numele unei flori sensibile la atingere, rândunica-este o pasăre cu coada bifurcată, mangusta-este un animal carnivor suplu (vă recomand să citiţi despre Rikki-Tikki-Tavi în Cartea junglei, de Rudyard Kipling) sau pur şi simplu să alăturaţi litere la întâmplare, până când iese ceva drăguţ.

Băieţilor le-ar fi uşor să aleagă între taur, leu şi papagal. Sau să alăture litere la întâmplare, până când iese ceva drăguţ. Ar mai putea încerca să întoarcă literele: papagal-lagapap.

Ce nu facem noi pentru facebook?

A trecut cineva pe la mine să mă întrebe cine so culcat cu colegu de muncă. A stat doar câteva secunde, nu a avut răbdare să îi răspund. Oricum nu ştiam nici eu, dar o bănuială tot am: probabil o femeie care nu este prea cuminte, nu?

Vrei sa afli cum poţi urmări mailurile cuiva? Îl pândeşti când pleacă la baie şi te repezi ca uliul la computerul care sigur este mereu deschis. Dacă îţi este iubit/iubită, poţi încerca să îl/o acuzi de ceva. Va pica în plasă şi ţi le va arăta imediat.

Cineva îmi cere un sfat. Cum să îl surprind mereu? Simplu. Îţi voi da câteva idei:

-scrie o declaraţie scurtă de dragoste pe faţa de pernă pe care ai dormit, să o găsească la trezire.

-pe un biletel spune-i ce bine te-ai simţit noaptea trecută, apoi strecoară bileţelul (învelit într-o folie) în sandvişul pe care i-l pregăteşti.

-Stai toată ziua întinsă în pat, cu ochii pe acasă tv, fără să te speli, fără să faci mâncare sau curăţenie. Eventual ia şi un prieten în pat cu tine.

Avem şi o ofertă generoasă: cumpăr cheiţe doze bere. Aviz amatorilor de bere. Nu mai aruncaţi cheiţele, puteţi scoate un pic din paguba familiei, dacă le strângeţi şi le scoateţi la vânzare. Cred că am aflat ce vrea să facă din ele.

 

O persoană căuta pălărie vrăjitor. Am selectat imagini cu aşa ceva, special pentru tine.

 

 

Din păcate, dacă nu dispui de baghetă şi nu ştii nici o vrajă, nici un descântec, nici o magie, pălăria nu are valoare decât la serbarea de la grădiniţă.

Am ajuns la partea cea mai grea şi mai ciudată, o declaraţie de dragoste pentru un băiat cunoscut doar din fotografie. De ce spun că este grea? Păi uneori este dificil să îi faci declaraţii de dragoste persoanei pe care o cunoşti şi chiar o iubeşti. Dar să încercăm:

“M-a fermecat privirea ta blândă (sper să nu se uite ca vulturul), ce mă urmărea galeş (poate era beat), m-au vrăjit ochii tăi verzi (aici poţi schimba culoarea sau poţi renunţa, dacă suferă de strabism) , care păreau să îmi studieze fiecare mişcare (când dansam cu Ionel). Nasul tău roman (roagă-te să nu fie dac) denotă mândrie şi putere, iar asta mă atrage irezistibil spre tine, ca un magnet (de frigider). Buzele tale trădează voluptate (aşa le au toţi violatorii), zâmbetul tău inocent (are toţi dinţii în gură? ) mă poartă într-o lume de basm (cu Făt-Frumos pe calul alb, neapărat), în care visez să fim împreună, să ne îmbrăţişăm languros (pe muzica lui Ştefan Bănică Junior). Bărbia ta (dacă are guşă părăseşte-l înainte de a vă întâlni) îmi spune că eşti un bărbat hotărât (hotărât să ce? ), care va ştii să ia decizia potrivită (are maşină şi vilă? ), pentru a găsi fericirea alături de fata necunoscută încă (sfatul meu este să rămâi misterioasă în continuare), dar care deja te iubeşte pasional (oare? ).

Sper ca aceste rânduri să le fie de ajutor celor care ajung din întâmplare la mine pe blog.