Se spune că un şut în dos e un pas înainte, însă eu am mers contra curentului şi m-am dat un pas înapoi, să pot privi lucrurile în ansamblu, să studiez întreaga panoramă din înăltimea unei grădini… suspendate. Aşa am învăţat… să îmi văd propriul interes, să  gândesc… la mine şi la persoanele dragi mie, să ofer mai mult din timpul meu celor ce îmi oferă timp, iar celor ce nu au nimic să le ofer din puţinul meu.

Dăruiesc uneori din preaplin, alteori pentru că intuiesc nevoi, iar astăzi (17 decembrie 2014)… voi dărui în joacă, după regulile stabilite de Alexandra pentru Secret Santa handmade. Înainte de a chema curierul, vreau să vă arăt şi vouă ce mai meşteresc eu… cu cele două mâini stângi de care dispun. Sunt fotografiile mele preferate… din această săptămână aglomerată.

cadou handmade 2

cadou handmade

În casă… e cald şi încă mai răsună, ca un ecou, frânturi din melodiile pe care le-am ascultat aseară, pe când sărbătoream un anumit eveniment. Mi s-a spus că sunt rea după ce beau vin (probabil nu s-a potrivit prea bine cu răceala), iar eu plănuiesc să beau mai des. :) Lăsând gluma la o parte, sunt recunoscătoare… familiei, prietenilor şi celorlaţi pentru că mă suportă când încerc să îmi impun gusturile muzicale. E final de an. Simt atmosfera de sărbătoare a acestor ultime zile din 2014 atât în casă, cât şi afară…, ba uneori chiar şi în cărţile pe care le citesc.

Făcând o mică retrospectivă, îmi dau seama că am stat prea puţin în bucătărie… şi prea mult pe blog, că prea puţin am făcut pentru mine şi prea mult am aşteptat/sperat de la alţii. Nu regret. După cum spunea Dan (căruia îi aduc mulţumiri pentru ridicarea moralului!), sunt în continuare “Doar … Vienela. Cu bune şi cu rele. Adică, cât se poate de umană”. De ce aş alege atunci să îmbrac haine care nu sunt ale mele?

 Poate mai bine ar fi să închei cu un citat/proverb favorit…, apoi să fug la treburile ce aşteaptă să fie încheiate. Dar pot pleca de aici până când nu le mulţumesc celor care, prin contribuţia lor, mi-au făcut întregul an mai frumos sau mă ajută să am sărbători de iarnă îmbelşugate? 

Myman.ro pentru vinurile vechi pe care le voi bea de Crăciun şi revelion!

Komunomo pentru cei 50 de euro dăruiţi drept premiu (revin cu amănunte)!

Prais.ro pentru întreaga colaborare şi toate cadourile trimise!

Fetelor de la totuldespremame pentru cea mai plăcută surpriză a anului 2014!

McCann PR pentru încredere şi pentru toate cadourile trimise!

Divella România pentru pachetul pe care nici nu am apucat să îl pozez!

Fares pentru colaborările trecute şi viitoare!

Revistei Orizonturi Literare – ştiu ei pentru ce!

Orkestra.ro pentru că mi-au oferit ocazia de a câştiga în prag de sărbători premii în valoare de 800 lei şi o tabletă!

Cititorilor mei pentru încredere şi pentru întreaga susţinere! Almei şi Veronicăi pentru verticalitate, rusului pentru că e rus!

Moş Crăciun pentru parfumul meu preferat, Tesori D’Oriente Muschio Bianco.

Sigur, nu pot mentiona într-un singur articol toate firmele cu care am colaborat, la fel cum nu îi pot nominaliza pe toţi cei care au comentat, au dat like şi share articolelor pe care le-am scris, pe cei care m-au recomandat, însă le mulţumesc tuturor pentru încredere şi sprijin!