Skip to main content

Regula de trei simplă

Ca într-un vârtej ameţitor, zilele au venit şi au plecat fără ca eu să mai am timp de ceva. Acaparată de Vânătoarea de comori a Kadiei, le-am dat probabil multor bloggeri ocazia să povestească despre căutările ciudate care  le-au adus vizitatori pe blog. Probele tot mai grele mi-au pus răbdarea la încercare, însă mi-au adus şi multe satisfactii, m-au făcut să aflu o mulţime de informaţii. În timp ce eu căutam la alţii lămuriri despre enzime, pâinici siciliene, oraşe vechi, tablouri, actori şi melodii în limba rusă, alţii ajungeau pe blogul meu întrebând…

Cum mă pot plimba pe net? Off, oameni buni, renunţaţi la a mai face poezie din orice… Induceţi lumea în eroare. Să te plimbi sau să navighezi pe net nu înseamnă să te urci pe vapor şi să te laşi dus de val. Dar dacă ai timp şi nu ştii cu ce să îl ocupi, poţi da clic pe linkurile care îţi ies în cale. Pentru exemplificare, clic pe navigatorii de pe internet.

Tot din cauză că românul s-a născut poet, unii încearcă să afle ce reprezintă chemarea naturii. Când eram copil, auzeam această expresie atunci când omul îşi dorea să scape de civilizaţie măcar pentru o scurtă perioadă, să iasă în natura sălbatică. Mai târziu am aflat că această expresie poate fi folosită pentru a sublinia dorinţele trupeşti ce îşi cer dreptul ancestral. În ultimul timp întâlnesc expresia chemarea naturii când oamenii vor să spună că merg la budă. Poezie curată!

Regula de trei simplă a fost primul lucru care mi-a trecut prin cap după ce am văzut această căutare: dacă sarea atrage banii, ce atrage iubirea. Cred că poti încerca să înmulţeşti iubirea rănită cu puţină sare şi să împarţi rezultatul la banii de care dispui. Nu uita să mai treci pe la mine, să îmi spui dacă sfatul ţi-a fost de ajutor.

Cu ce să îmi surprind musafirii… mă întrebi. Chiar sâmbătă am vorbit despre noul model de hârtie igienică, potrivită pentru musafiri. Ar mai fi o cale… nu le răspunde când sună la uşă.

În căutare de răspunsuri era şi persoana care întreba cum să îl îmbrac pe Pou. Am avut nevoie de câteva secunde pentru a-mi aminti că Pou este un fel de cartof sau răhăţel cu ochi, de care trebuie să ai grijă: îl hrăneşti, te joci cu el, vorbeşti cu el (şi chiar îţi răspunde…eh, tehnologia!), îl speli, îl îmbraci etc, cum spunea Alexandra. Nu îl îmbrăca! Cred că este foarte simpatic aşa! 🙂

 

pou

 

În fine, o altă întrebare ce m-a făcut să zâmbesc a fost cum pot să mă uit la poziţia copilului. Nu pun pe blog nici măcar trailerul filmului Poziţia copilului, aşa că nu îmi rămâne decât să îţi recomand o ecografie.

Să aveţi o săptămână excelentă!

Comments
 • Radu May 13, 2013 at 5:38 am

  :)) Aia cu ecografia a fost tare 🙂

 • Cuvânta May 13, 2013 at 5:40 am

  Vienela rautacioasa e o fiinta necunoscuta mie, dar amuzanta :)))

 • Alexandra May 13, 2013 at 5:58 am

  E simpatic fără haine doar când e mic. Pe măsură ce creşte începi să-ţi doreşti să-l îmbraci! :)))

 • Rolling Ideas May 13, 2013 at 6:14 am

  :))))
  Eu vreau să aflu cum atrage sarea banii? În rest, cu plimbatul pe net, chemarea naturii şi iubirea nu am probleme 🙂

  • mixy May 13, 2013 at 7:53 am

   ne-am face toţi saline dacă am afla că atrag bănet…

 • Petala Calatoare May 13, 2013 at 6:35 am

  Si uite-asa am aflat si eu ca sarea atrage banii. Ma duc sa iau o gura mare 😀

 • Alice May 13, 2013 at 7:06 am

  =)) Da i inainte cu sare :)) hai ca a fost buna asta de luni, asa 😀

 • Bianca Badea May 13, 2013 at 7:11 am

  Nu e asa greu sa-l imbraci pe Pou, totusi :))

 • Tina May 13, 2013 at 8:28 am

  Cum sa-ti surprinzi musafirii. Nu le raspunde la usa. E buna asta, mai ales cand sunt nepoftiti.
  O saptamana minunata sa ai!

 • silavaracald May 13, 2013 at 12:06 pm

  Mai poţi să-ţi surprinzi musafirii dispărând pe neanunţate şi apărând apoi îmbrăcat în pijama, gata de culcare, aşa cum are obiceiul un cunoscut de al meu.
  Vorba aia: “Hai nevastă să ne culcăm, că musafirii ar pleca acasă.” ;))

 • javra May 13, 2013 at 12:36 pm

  Hm, şi eu care mănânc cam nesărat! Mare greşeală…

 • mihaela pojogu May 13, 2013 at 1:15 pm

  Unele cautari sunt de-a dreptul ridicole 🙂

 • zdwub May 13, 2013 at 2:12 pm

  Nu inteleg de ce toata lumea se joaca pou…adica serios acum, e un rahat :)) si chiar ti’ai surprinde invitatii daca i’ai chema la tine si apoi nu le’ai deschide usa :))

 • cotos May 13, 2013 at 5:26 pm

  :)) Uneori si eu raman socat cand vad cum ajung unii pe site. Curiozitatea asta, ce sa-i faci…

 • mihaela May 13, 2013 at 6:25 pm

  Pe mine mai nou ma preocupa si locatia, de vreo 3 zile imi storc creierii sa pricep de ce Dumnezeu am atatea pagini vazute din India, ce or cauta oamenii aia de ajung la mine pe blog?

 • Vladimir May 13, 2013 at 6:38 pm

  Eu de aia am blocat cautarile pe google. Desi unele erau teribil de amuzante. Dupa un timp insa..devin iritante, nu stiu de ce!

 • raul rual May 14, 2013 at 4:40 am

  La mine in top e “cum sa-mi perfectionez prastia”.

 • adrianatirnoveanu May 14, 2013 at 8:22 am

  Hahaha,din toate astea am ramas cu un gand: eu n-am sonerie la poarta.Simpatic scris,am vrut sa spun ”delicios”,asa ca intr-un cliseu,dar mi-a fost teama de aia cu Pou(ma crezi ca eu nici acum nu ma prind ce-i cu rahatelu’ asta?)

 • elly weiss May 18, 2013 at 9:42 am

  Faza cu sarea si banii…n-o inteleg. 🙂

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.