Ca într-un vârtej ameţitor, zilele au venit şi au plecat fără ca eu să mai am timp de ceva. Acaparată de Vânătoarea de comori a Kadiei, le-am dat probabil multor bloggeri ocazia să povestească despre căutările ciudate care  le-au adus vizitatori pe blog. Probele tot mai grele mi-au pus răbdarea la încercare, însă mi-au adus şi multe satisfactii, m-au făcut să aflu o mulţime de informaţii. În timp ce eu căutam la alţii lămuriri despre enzime, pâinici siciliene, oraşe vechi, tablouri, actori şi melodii în limba rusă, alţii ajungeau pe blogul meu întrebând…

Cum mă pot plimba pe net? Off, oameni buni, renunţaţi la a mai face poezie din orice… Induceţi lumea în eroare. Să te plimbi sau să navighezi pe net nu înseamnă să te urci pe vapor şi să te laşi dus de val. Dar dacă ai timp şi nu ştii cu ce să îl ocupi, poţi da clic pe linkurile care îţi ies în cale. Pentru exemplificare, clic pe navigatorii de pe internet.

Tot din cauză că românul s-a născut poet, unii încearcă să afle ce reprezintă chemarea naturii. Când eram copil, auzeam această expresie atunci când omul îşi dorea să scape de civilizaţie măcar pentru o scurtă perioadă, să iasă în natura sălbatică. Mai târziu am aflat că această expresie poate fi folosită pentru a sublinia dorinţele trupeşti ce îşi cer dreptul ancestral. În ultimul timp întâlnesc expresia chemarea naturii când oamenii vor să spună că merg la budă. Poezie curată!

Regula de trei simplă a fost primul lucru care mi-a trecut prin cap după ce am văzut această căutare: dacă sarea atrage banii, ce atrage iubirea. Cred că poti încerca să înmulţeşti iubirea rănită cu puţină sare şi să împarţi rezultatul la banii de care dispui. Nu uita să mai treci pe la mine, să îmi spui dacă sfatul ţi-a fost de ajutor.

Cu ce să îmi surprind musafirii… mă întrebi. Chiar sâmbătă am vorbit despre noul model de hârtie igienică, potrivită pentru musafiri. Ar mai fi o cale… nu le răspunde când sună la uşă.

În căutare de răspunsuri era şi persoana care întreba cum să îl îmbrac pe Pou. Am avut nevoie de câteva secunde pentru a-mi aminti că Pou este un fel de cartof sau răhăţel cu ochi, de care trebuie să ai grijă: îl hrăneşti, te joci cu el, vorbeşti cu el (şi chiar îţi răspunde…eh, tehnologia!), îl speli, îl îmbraci etc, cum spunea Alexandra. Nu îl îmbrăca! Cred că este foarte simpatic aşa! :)

 

pou

 

În fine, o altă întrebare ce m-a făcut să zâmbesc a fost cum pot să mă uit la poziţia copilului. Nu pun pe blog nici măcar trailerul filmului Poziţia copilului, aşa că nu îmi rămâne decât să îţi recomand o ecografie.

Să aveţi o săptămână excelentă!