Întotdeauna se vor găsi critici care să spună că românul obișnuiește să alerge după promoții și reduceri, fără să își dea seama că numai omul cu adevărat isteț știe să profite de toate oportunitățile ce îi ies în cale, în așa fel încât bugetul de care dispune să fie cât mai bine repartizat. De ce credeți că occidentalii și oamenii cu bani mulți nu scapă nici o ocazie de a face mici economii? De la ei ar trebui să învățăm. Fie că apelează la vouchere, la abonamente lunare sau anuale sau la diverse acumulări de puncte, cei care au acel al șaselea simț vor știi întotdeauna să se bucure de micile sau mai marile plăceri ale vieții pentru că vor face mai multe economii. Dar dacă mai există o posibilitate, una care să le surclaseze pe toate?

Să știi să cumperi inteligent este o adevărată artă, dar cum nu toți ne naștem artiști, uneori este mai simplu să tragem cu ochiul la ceea ce fac alții, pentru a învața și a pune în practică ceea ce vedem. Aș putea spune că am avut profesori buni, pentru că am aflat rapid de existența tinerei companii GreatFavor și acum pot trece la un alt nivel. Compania și-a propus să vină în sprijinul celor ce optează pentru cumpărături făcute într-un mod înțelept, pentru ca membri săi să se poată bucura de cât mai multe avantaje. Care sunt de fapt avantajele pe care le oferă?

Cei care se înregistrează pe site primesc în timp util informații prin sms despre toate ofertele și reducerile magazinelor partenere GreatFavor. Devenind membru GreatFavor, orice persoană va beneficia automat de reduceri pe loc, chiar și în perioadele în care în magazine nu se fac reduceri. De la o zi la alta numărul magazinelor partenere crește, întinzându-se pe tot mai multe domenii de interes, astfel încât să mulțumească și bărbați, și femei, și tineri, și mai puțin tineri. La fel vor crește și economiile pe care fiecare membru le va face cumpărând prin acest sistem.

Printre partenerii GreatFavor se numără magazine cu produse vestimentare, cu materiale de construcții, saloane de înfrumusețare și farmacii. Cât de simplă pare ideea de a avea un singur card de reduceri pentru toate domeniile, de a scăpa de grija abonamentelor, de a beneficia de tot ceea ce statutul de Membru Premium aduce! E simplă acum, pentru că cineva deja a gândit-o și a făcut-o să fie reală. De ce să nu profităm de ea, mai ales că nu avem mare lucru de făcut pentru a deveni membri GreatFavor?

Trăim vremuri grele, în care până și cea mai mică economie contează. Pentru a ne putea permite cât mai multe, chiar este necesar să cumpărăm inteligent, fie că ne gândim la cumpărăturile obișnuite, din domeniul alimentar, fie că ne pregătim pentru cumpărarea cadourilor de sărbători, fie că ne gândim la achiziționarea de electronice și electrocasnice, la casă și grădină, la educație (da, există reduceri până și pentru diferite cursuri), la fashion, sănătate sau chiar imobiliare, pentru toate GreatFavor stă la dispoziția membrilor cu reduceri semnificative.

Așadar, simpla înregistrare pe siteul GreatFavor (găsiți mai sus în articol linkul spre el) vă transformă automat în membri cu drepturi depline, beneficiari ai reducerilor care vă pot salva bugetul, permițându-vă să vă folosiți economiile făcute în orice mod doriți. Nu uitați că un vechi proverb spune “celui cu economie, suta îi este o mie”. Spor la cumpărături îmi doresc și vă doresc!