Atunci cand simti ca nu te mai identifici cu spatiul in care locuiesti, cand simti nevoia de o schimbare, ceea ce trebuie sa faci este sa realizezi una. Atunci cand nimic nu mai pare sa te multumeasca, oricat ai incerca sa muti si sa invarti lucrurile prin casa, e cazul sa iei masuri. Proportiile in care design-ul interior influenteaza starea de spirit a proprietarului sunt uriase.

Incepe prin a-ti adresa o serie de intrebari. Ce anume ti se pare nepotrivit? Poate nu iti mai place culoarea peretilor? Poate ca doresti parchet din lemn, insa locuinta e cu podele mochetate? Poate te intereseaza mai multa intimitate, insa ferestrele sunt deosebit de mari. In funtie de resursele financiare pe care le ai la dispozitie, poti sa te organizezi pentru a realiza schimbarea ce va fi pe placul tau.

Conteaza sa cunosti o suma aproximativa pe care esti dispus sa o aloci reamenajarilor pentru a lua o decizie potrivita privind planul ce urmeaza sa il realizezi. Spre exemplu, unul destul de generos iti va permite sa colaborezi cu o echipa specializata in design interior. Descopera aici servicii profesionale in domeniu, de la Artbient.

Urmareste-ti interesele in redecorarea unei locuinte perfecte

Fiecare decizie pe care o vei lua trebuie sa fie una care sa reflecte preferintele proprii, sa se plieze stilului tau. Ideal este sa nu faci nici un compromis, mai ales ca vei investi o suma in asta. Poti sa mergi pe ideea simplitatii, respectiv sa nu optezi decat pentru cateva elemente decorative de bun gust. Pentru hol poti miza pe acele balustrade cu un design aparte, ce vor pune in valoare intreg spatiul, emanand un aer de modernitate, eleganta si rafinament.

Daca doresti ca noua imagine a design-ului interior sa reprezinte o solutie pe termen lung, orienteaza-te dupa acele idei care tind spre stilul clasic sau vintage, alegand elemente de decor specifice. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta solutiilor pentru ca gasesti nenumarate si, dupa cum spuneam, poti avea in vedere o colaborare cu Artbient, care va veni cu raspunsul potrivit la toate.

Ca sa mergi la sigur cu un decor potrivit pentru fiecare incapere din locuinta, alege o sursa de inspiratie inovativa, care vine cu idei geniale ce iti transmit o stare deosebita de bine. Desigur, unele idei pot fi mai pretentioase, atat in ceea ce priveste identificarea unor elemente decorative potrivite, cat si costurile. Asigura-te ca este ceea ce vrei si ca nu va fi cazul unei interventii prea curand.

Iata care sunt si cateva avantaje pe care ti le asigura colaborarea cu o echipa de design interior ca Artbient.

Intrucat tendintele in materie de culori sunt atat de schimbatoare, specialistii te vor ajuta sa identifici acele compozitii cromatice ambientale care vor face diferenta pe termen lung. Sunt solutia si in ceea ce priveste alegerea mobilierului potrivit, respectiv realizarea celui ce se va integra cel mai bine in decorul casei tale. Descopera mai multe despre ce presupune o astfel de colaborare pe site-ul artbient.ro.