Din diverse motive, pe care nu are rost sa le enumar aici, foarte multe persoane aleg sa munceasca doar scurte perioade si atunci au nevoie de un angajator care sa le ofere joburi pentru intervalul in care pot munci. La fel li se intampla si angajatorilor. Multi isi doresc sa angajeze personal numai pentru joburi temporare, pentru ca atat au nevoie. Cat de usor credeti ca ii este unei persoane sa gaseasca angajatorul ideal, care sa ii ofere de munca exact cand are nevoie? Dar angajatorului, cat de usor credeti ca ii este sa gaseasca acel om care are nevoie de job numai temporar?

Va spun eu: ambele categorii considera ca este greu spre imposibil sa gaseasca ceea ce le trebuie, atunci cand le trebuie. Imi amintesc de o perioada destul de grea din viata mea, cand stiam ca voi avea un job bun, asa cum doream, dar nu il puteam avea atunci cand il doream. Imi ramanea o perioada moarta, in care stateam fara job, in parte pentru a nu-i incurca pe altii, in parte pentru a nu fi incurcata de altii. In acea perioada as fi avut mare nevoie de un angajator care sa imi ofere un job temporar. Dar de unde sa iau acel angajator? ma intrebam necajita.

Nu l-am gasit, poate pentru ca pe atunci nu stiam ca pot apela la o agentie de munca temporara, care sa imi faca intermedierea cu un angajator potrivit. Unii dintre voi poate stiu, altii nu, asa ca voi spune pentru toti cei care sunt interesati sau care cunosc persoane interesate, ca exista o agentie care va poate scuti de drumuri batute in lung si in lat, de asteptari si suspans, care va poate gasi foarte repede exact ceea ce cautati: un job temporar sau persoane care isi cauta un job temporar (daca sunteti angajator).

Avand o reala experienta in resurse umane, avand suficiente mijloace pentru a putea gasi pentru fiecare in parte ceea ce are nevoie, aceasta agentie a devenit repede cunoscuta si apreciata pe piata romaneasca a fortei de munca, fie ca este vorba despre joburi in tara sau peste hotare, in Franta, Belgia si alte tari ale Uniunii Europene. In agentie lucreaza profesionisti, oameni capabili sa se ocup de recrutarea personalului calificat pentru fiecare angajator in parte, ceea ce ii scutesti pe toti de efortul de a cauta, de a recruta, de a filtra fiecare om in parte.

Imi amintesc de patronul la care a lucrat foarte multi ani cumnatul meu. Firma lui avea nevoie de o suplimentare de forte in fiecare vara si tocmai in acele perioade ii era greu sa gaseasca persoanele potrivite pentru a le angaja, mai ales ca oferea joburi temporare. Bietul om dadea din colt in colt, isi chinuia angajatii tinandu-i mult peste program, tocmai pentru ca nu stia de existenta acestei agentii de munca temporara. Dupa ce a aflat si a apelat la ei, lucrurile au intrat pe un fagas normal si chiar si astazi continua sa colaboreze, sa angajeze personal recrutat de agentia ANDO Interim.