Reclame adsense pe blog nu apar, ci doar spațiu gol

Este enervantă situația. Blogul este aprobat. Nu există nici un avertisment, nu pare să aibă nici o problemă. Cu toate astea, acolo unde ar trebui să existe reclame sunt doar spații goale. Am încercat tot ce se putea încerca. M-am informat. Am căutat informații pe internet atât în limba română, cât și în engleză. O mulțime de nervi. Am urmat, pe rând, toate sfaturile găsite.

Văzând că nu se schimbă nimic, am apelat la alții, mai pricepuți decât mine. Au încercat și ei, pe rând. Am schimbat tema blogului, am reinstalat wordpress-ul. Văzând că nu merge, am pus până și coduri luate de pe un alt blog. Nimic. Degeaba. După cum puteți observa cu ochiul liber, nu îmi apar reclame adsense pe blog, deși ele ar trebui să fie acolo.

Blogul nu încalcă politica google

Am verificat cerințele, ca să mă asigur că blogul nu încalcă politica google. Scriu de opt ani aici, am 2969 de articole publicate. Sunt vreo 2-3 ani de când am trimis cerere și am primit aprobare pentru blog. Tot atâția ani sunt de când aștept să văd o reclamă pe blog în locul acelor spații goale. Nimeni dintre cei la care am apelat nu știe ce se mai poate încerca. Nimeni nu înțelege care ar putea fi motivul pentru care reclamele adsense nu apar pe blog.

Am un anunț pus înainte de ultimul paragraf, unul sub articol, unul în sidebar, iar pe 2 martie 2020 am mai pus unul, manual, după primul paragraf din acest articol. Îl voi scoate mâine (3 martie). Oricum reclame adsense pe blog nu apar, ci doar spațiu gol.

Așadar, să amintesc câteva dintre lucrurile pe care le-am încercat:

-verificat dacă site-ul este autorizat

-generat reclame noi

-reinstalat codurile

-schimbat tema blogului

-reinstalat wordpress

Alte lucruri pe care le-am încercat

-pus coduri luate de pe alt blog, unde apar anunțuri

-trimis mail la suport google (nu a răspuns nimeni)

-eliminat toate plugin-urile care nu erau absolut necesare

-pot vedea în tabloul de bord google adsense că am intrări pe blog, însă tot acolo văd că ele nu generează nici un venit

-nu am primit niciodată avertizări că aș încălca politicile google

-deschis un tichet de suport, dar nu am primit nici un răspuns

-nu am setat nici o restricție pentru categoriile de anunțuri care ar putea apărea

Celelalte bloguri afișează reclame adsense și produc bani

Dețin trei bloguri pe domeniu propriu. Toate trei acceptate în programul adsense. Cele trei bloguri având aceeași temă de blog și aceleași setări. Am ales să fac asta pentru că mi s-a părut mai ușor de gestionat. Eu nu sunt prea pricepută la partea tehnică. Celelalte două bloguri sunt mai noi și au mai puțin conținut. Totuși, ele afișează reclame adsense și produc bani.

Nu același lucru se întâmplă cu blogul de față, vienela.ro, iar asta mă enervează. M-am decis, într-un final, să trimit un mail la google, să solitic ajutor. Nu știu când și dacă îmi va răspunde cineva. Am făcut și un print screen, ca să vedeți locurile unde ar trebui să apară reclamele. Nu știu ce aș mai putea face. Nu știu pe cine aș mai putea întreba. Dacă aveți vreo idee, voi fi mai mult decât bucuroasă să discutăm.

M-am săturat să văd spații goale acolo unde ar trebui să fie reclame adsense.

Reclame adsense pe blog nu apar, ci doar spațiu gol

Reclame adsense pe blog nu apar, ci doar spațiu gol. Soluții?