Un capitol s-a incheiat si o noua poveste e pregatita sa fie scrisa. Oare ce va aduce Noul An cu sine? Nimeni nu poate prezice cum vor fi lucrurile in 2020, insa fiecare are puterea de a lua decizii ce ii pot influenta intr-un mod sau altul viitorul. Pentru ca ne-am obisnuit cu forfota lunii decembrie si cu locuintele pline de luminite si decoratiuni tematice, dupa acesta perioada totul ar putea parea fad, lipsit de viata si culoare.

Asta nu indica decat ca e momentul oportun pentru o schimbare de decor, iar livingul – spatiul in care petrecem cea mai mare parte a timpului cat suntem acasa -, este incaperea ce merita toata atentia noastra. Ideea de a reamenaja aceasta camera o imbratiseaza cu entuziasm multi, reprezentand o modalitate de a mentine un ambient primitor si relaxant, actualizat si noilor tendinte in materie de design interior.

In cazul unui living simplu, fara prea multe elemente de decor, micile detalii pot face reale diferente. Pentru un living spatios, articole mai impunatoare pot fi necesare pentru a avea impactul dorit. Indiferent de cum arata in momentul de fata livingul tau, te invit sa descoperi sugestiile pe care le propune pentru noul an Decodepot, expert in design si amenajari interioare.

Abordari diverse in materie de decoratiunii interioare, la Decodepot

Dupa ideile pe care le ai, poti avea in vederea o schimbare totala de decor sau o reinterpretare a stilului deja dominant in living. Tine de tine si de cat esti dispus sa investesti in aceasta directie. Pentru a crea un ambient special, poti porni de la detalii de tipul suporturilor diverse, a lumanarilor sau a altor obiecte mici cu impact mare. Influenta culorilor este pionul cu care trebuie sa jonglezi, insa ai in vedere ca paleta cromatica vizata sa fie in concordanta si cu nuantele in trend in acest an.

Poti realiza un mix inedit de stiluri, iar in acest sens articolele din categoria Home&Deco de la Decodepot te pot ajuta la capitolul expresivitate.

Nu uita de taburetele care te pot ajuta sa intensifici cu succes ideea de confort in living. Ai la dispozitie o multime de modele frumoase pe decodepot.ro, rezistente si durabile, ce au la baza materiale cu aceleasi proprietati.

Bineinteles, iti poti intregi si altfel confortul din living si nu ma refer la varianta vizuala. Stimuleaza-ti simturile cu ajutorul unor produse pentru aromaterapie de genul lumanarilor parfumate, a cerii parfumate, uleiurilor esentiale si asa mai departe. Selecteaza-le pe cele cu aroma favorita de la Decodepot si comanda-le deja.

Rasfoieste catalogul online DecoDepot pentru a te pune in tema legat de ultimele tendinte in materie de decoratiuni interioare. Aliniaza-te noilor trenduri fara a depune prea mult efort in acest sens, cu ajutorul unor articole ce se recomanda prin calitatea ce le caracterizeaza, dar si stilurile inedite ce le sunt emblematice. Reda suflul de prospetime de care livingul tau are nevoie si bucura-te de tot confortul pe care il meriti.