Skip to main content

RCA ieftin online – asumare sau compromis?

Ce înseamnă RCA? RCA este asigurarea de răspundere civilă auto.

Unde găsesc cel mai ieftin RCA online? AICI.

Polița rca este obligatorie? Da, pentru absolut toate autovehiculele înmatriculate sau supuse înmatriculării în România.

Ce se întâmplă dacă nu am RCA? Șoferul primește amendă în valoare de 2000 de lei, i se ridică talonul și numerele mașinii și, bineînțeles, pleacă acasă pe jos. 😀

Despăgubire RCA. În cazul unui accident auto, despăgubirea rca înseamnă că persoana păgubită va primi în mod obligatoriu despăgubire pentru dauna suferită, indiferent dacă este vorba despre daune la autovehicul, vătămări corporale, pagube aduse proprietăților sau chiar decese.

Nu plecați la drum fără să aveți asigurarea auto RCA!

RCA ieftin online – asumare sau compromis? Tu, șoferule, îți asumi faptul că oricând se poate întâmpla să ai o clipă de neatenție, să greșești, să provoci un accident din varii motive? Tu, șoferule, accepți să plătești RCA doar ca pe un compromis impus de alții? Tu, șoferule, vrei RCA ieftin? Intră AICI.

rca ieftin online

 

Fiecare șofer are un stil anume de a conduce mașina. Unii caută aventuri pe șosea, vor neapărat să facă paradă de multele resurse pe care le au (mulți cai putere, boxe pentru surzi, trupă de prieteni veseli, inspirație în a fenta poliția sau semafoarele și a se strecura pe unde este interzis).

Obligativitatea poliței RCA mi se pare a fi un proiect bun, sosit la timp. Nu știu în ce măsură o asigurare rca acoperă toate neplăcerile cauzate de un accident, dar sper ca voi, cei care citiți acest articol, să aveți drumuri line, să găsiți asfalt de calitate, colegi de trafic senini și mai ales să ajungeți mereu cu bine la destinație, fără incidente și mai ales fără accidente.

Acum știi unde poți găsi RCA ieftin online. Nu păstra doar pentru tine aceste informații referitoare la RCA ieftin online. Dă mai departe acest articol, așa cum un pastor dă mai departe învățăturile. Nu am neapărată nevoie de vizite pe blog, ci îmi doresc să ajungă informațiile la toată lumea.

Am încercat să îmbin utilul cu plăcutul folosindu-mă de cele 12 cuvinte impuse (stil, aventuri, calitate, parada, compromis, inspiratie, proiect, trupa, resurse, pastor, asumare, vizite). Asigurați-vă că aflați și ce au scris ceilalți bloggeri participanți la joc. Probabil veți fi repede despăgubiți pentru timpul petrecut citind, căci toți scriu bine.

Comments
 • VICTOR ILINA July 27, 2016 at 7:40 pm

  Auzii că şi Carpatica-i în faliment! Cca 26000 de poliţe la o medie de 1500 euro! În cine să mai ai încredere? Nemaivorbind de faptul că RCA-ul s-a scumpit de căteva ori faţă de anul trecut. Se zvoneşte că vor fi proteste cât de curând ale transportatorilor.

  • Vienela July 28, 2016 at 5:37 am

   Da, am auzit si eu la stiri aseara. Am ramas uimita. Nu statul e cel care ar trebui sa adune banii de la oamenii, sa despagubeasca atunci cand e nevoie si sa garanteze ca nimeni nu ramane pagubit?

   • VICTOR ILINA July 28, 2016 at 5:26 pm

    Fondul de garantare deja a intrat „în priză“ şi cică ar garanta şi pentru cei care vor să păstreze asigurarea până la expirarea acesteia.

    • Vienela August 8, 2016 at 7:49 am

     Da, intre timp am vazut la stiri… 🙂

 • Suzana July 28, 2016 at 6:30 am

  Ce bine ai brodit duzina cu un subiect serios. Ideea este sa nu fie nevoie de el. Si toate sa-ti mearga din plin. Sa fie asa, ca o umbrela de vreme rea si sa nu ploua! 🙂
  O zi excelenta, draga Vienela, plina de activitati interesante!

  • Vienela July 28, 2016 at 6:34 am

   Da, asa ar fi ideal. Din pacate, lumea in care traim este departe de a fi ideala.
   Multumesc din suflet, Suzana! Asemenea iti doresc!

 • Arhiva lunii iulie 2016 | July 28, 2016 at 9:16 am

  […] RCA ieftin online […]

 • […] magazine online dau țepe clienților și stăteam cu teamă ca bateria nu va ajunge la mine. Ce asigurare îți mai trebuie? Crezi că s-ar deranja cineva să deschidă un site, să plătească domeniul […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.