Mă tot văicăream ca băbuţele pe blog că nu mă trage inima să ies afară, că nu îmi place frigul pe care toamna îl aduce, dar abia astăzi mi-a trecut prin cap să  fac o schimbare. Mă uit în sifonier şi văd doar haine cumpărate în anii trecuţi, de care m-am plictisit. Pentru această perioadă nu am nimic nou, nimic care să îmi dea acea stare de bine, acel impuls de a ieşi afară doar pentru a înfrunta frigul. Ştiţi senzaţia aia, când ai un lucru nou şi vrei să îl îmbraci, când simţi nevoia să ieşi din casă doar pentru a avea motiv să îl porţi? Asta îmi lipseşte.

Şi pentru că am făcut această “mare descoperire”, vreau să vă arăt ce îmi doresc. În primul rând, mă gândesc să îmi cumpăr un pulover simpatic, pe care l-am remarcat într-un magazin online de haine de femei şi care îmi aminteşte de nopţile pe care le petreceam tricotând, ca a doua zi să am ceva nou pentru plecarea la munte.

 

Tot acolo am văzut o pereche de pantaloni negri, drepţi, care mi s-ar potrivi, datorită croielii clasice. Nu vă îngrijoraţi, că au şi pentru fetele foarte tinere modele frumoase, colorate, din care puteţi alege ceea ce vi se potriveşte.

Ce m-a atras la acest magazin? În primul moment modul simplu în care poţi circula pe site. Mi-a fost uşor să găsesc ceea ce mă interesa, fără să rătăcesc în neştire dând zeci de clicuri. Acolo mi-am dat seama că am uitat să mă răsfăţ, să îmi ofer mici plăceri care să mă învioreze, să mă scoată din amorţeală.

Apoi am văzut preţurile, care mi se par foarte bune. Cu mai puţin de 200 ron mă pot îmbrăca din cap şi până în picioare în acest magazin, ba chiar îmi pot lua şi un mic accesoriu pentru a-mi completa ţinuta.

Au opţiuni de plată pentru toată lumea, atât cu cardul, cât şi ramburs, produsele pot fi returnate în cazul în care ai o problemă, livrarea se face în maxim 72 de ore, iar comenzile mai mari de 300 ron beneficiază de transport gratuit. Se poate mai simplu şi mai clar de atât?