Skip to main content

Putem schimba destinul unui copil?

La doar șase ani, Elena Petică știe foarte bine ce înseamnă greutățile vieții. Din cauza unei malformații la coloană, fetița de 6 ani a avut o copilărie tristă, în care jucăriile au fost înlocuite cu o orteză purtată timp de 3 ani, aproape toată ziua. În plus, timp de luni de zile, Elena a fost imobilizată în gips, iar spitalul i-a devenit a doua casă. Deși a trecut prin multe operații, problemele ei de sănătate nu s-au rezolvat. Acum, fetița riscă să nu mai poată merge normal, dacă nu va beneficia urgent de două intervenții chirurgicale la ambele șolduri. O singură operație costă 23.000 de lei, bani pe care mama Elenei nu are cum sau de unde să-i obțină. Venitul femeii, rămase singure după ce soțul a părăsit-o în urmă cu trei ani, abia ajunge la 1.100 de lei. Salvarea Elenei stă acum în mâinile doctorului Alexandru Thiery de la Spitalul Monza, dar și în mâinile noastre. Împreună o putem ajuta să strângă suma necesară operațiilor de care depinde viitorul ei. Și trebuie să ne grăbim, deoarece analizele și radiografiile arată că prima operație trebuie făcută în luna septembrie.

Diagnostic: luxatie neurologică de șold
Operație: Spitalul Clinic Monza Bucuresti
Prima intervenție chirurgicală va avea loc în luna septembrie a.c și va fi efectuată de către Domnul Doctor Alexandru Thiery de la Spitalul Monza.

Suma necesarâ: 18.500 de lei operatia+5000 de lei transport, cazare, tratament postoperatoriu şi consultaţii.

Acest mesaj a fost preluat de pe site-ul Asociaţiei Salvează o inimă şi se adresează tuturor celor care înţeleg cât este de dureros să îţi vezi copilul bolnav şi să ştii că sănătatea şi viaţa lui depind de bani. Vă rog să distribuiţi articolul! Împreună poate vom reuşi să schimbăm destinul unui copil!

Comments
 • Radu July 28, 2015 at 6:10 am

  Primull premiu pe care îl câştig i-l donez!

  • Vienela July 29, 2015 at 5:01 am

   Tu ai un suflet mare! Multumesc!

   • Radu July 29, 2015 at 5:16 am

    În jur de 30.07 ar trebui să se dea nişte rezultate!
    Te rog, crede-mă, sufletul meu nu este deloc bun.
    Doar m-a impresionat povestea!

    • Vienela July 29, 2015 at 5:31 am

     Iti tin pumnii!
     Eh, daca si o singura poveste impresioneaza un om, acel om nu poate fi rau. 😉

 • Rica Mihai July 28, 2015 at 8:02 am

  Îl voi da mai departe. Doamne ajută să se rezolve!

  • Vienela July 29, 2015 at 5:01 am

   Sper si eu sa ii fim de ajutor! Multumesc mult!

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.