Avand in vedere cat de repede trece timpul, am impresia ca nu voi ramane cu nicio amintire daca nu incep sa ma organizez repede. Mi-am propus ca in aceasta vara sa incerc lucruri noi, sa ma bucur de tot ce online-ul imi poarte oferi, iar acelasi lucru ti-l recomand si tie.

Acum ceva timp in urma am descoperit pictura pe numere. Am ramas placut surprinsa sa observ cat de interesanta e chiar de la prima vedere. Realizarea cu atentie a corespondentei dintre numere si culori chiar te poate mentine extrem de atent si chiar te poate face sa iti doresti cu adevarat sa finalizezi pictura.

Pictorul Fericit – vii amator si pleci pictor experimentat!

Pictorul Fericit este un nou brand de picturi pe numere in Romania, avand site-ul oficial pictorulfericit.ro. Aici am descoperit toata colectia de picturi pe numere ce m-a cucerit. Se poate spune ca diversitatea este la ea acasa in cadrul acestui magazin online.

Vara aceasta mi-am propus sa pictez cat mai multe picturi pe numere, pe langa o alta lista de activitati pe care o intocmesc de ceva timp.

De ce iti recomand Pictorul Fericit?

  1. Beneficiezi de kit-uri complete

O pictura pe numere de la Pictorul Fericit include panza canvas, 3 pensoane de marimi diferite, toate culorile pe baza de apa si acril de care ai nevoie pentru a picta panza. Kit-urile nu vin insotite de sevalet sau sasiu, insa pot fi pictate cu usurinta pe o suprafata plana.

  1. Culorile sunt inalt calitative

Culorile pe care kit-urile de la Pictorul Fericit le contin chiar isi merita banii. Nu trebuie sa fie diluate in apa si nu trebuie aplicate de mai multe ori pe panza pentru ca nuanta sa le fie mai pronuntata. De exemplu, pictura pe numere – A Different Cascade – este o explozie de nuante de albastru. Te vei putea juca cu toate aceste nuante parca rupte de realitate prin intermediul pensulelor incluse in pachet.

  1. Beneficiezi de transport gratuit la orice comanda

Pictorul Fericit a pregatit pentru noi, cei in cautare de experiente noi in aceasta vara, o multime de avantaje si beneficii. Principalul avantaj pe care il ai daca alegi sa achizitionezi picturi pe numere de pe pictorulfericit.ro este transportul gratuit. Acest lucru este valabil si in cazul in care comanzi o singura pictura.

In aceeasi ordine de idei, in pachetul de la Pictorul Fericit, pachet cu design unic, vei descoperi si o brosura cu diferite coduri de reduceri. Nu vreau sa stric surpriza spunandu-ti exact despre ce fel de coduri e vorba, asa ca acceseaza magazinul online si achizitioneaza-ti pictura pe numere preferata.

Toate modelele de picturi pe numere disponibile sunt impartite pe categorii sugestive – pentru ea, pentru el, animale, flori, peisaje, cladiri, orase, pasari, picturi pe numere pentru copii, dar si o categorie cu cele mai populare modele.

Tot ce vreau sa iti mai spun despre Pictorul Fericit este ca si-a propus sa ofere experiente, nu produse. Orice pictura pe numere este o experienta noua, dar si o provocare. Te provoc sa devii pictor vara aceasta!