Am scris în această vară un articol despre cabinetul stomatologic Dr Aminov, în care povesteam despre relațiile mele cu diverși medici, eu în calitate de pacient, bine-nțeles, dar și despre condițiile foarte bune existente în această clinică modernă. Acel articol continuă să îmi aducă foarte mulți vizitatori interesați de ceea ce clinica oferă, de prețuri și de felul în care pacienții sunt tratați. Consideram că am scris cam tot ce era de scris despre www.doctoraminov.com în acel articol, dar astăzi mi-a venit ideea de a mai adăuga câte ceva, în speranța că cei interesați vor alege în mod corect și în cunoștință de cauză.

Doctor Aminov este de fapt o rețea de clinici stomatologice, toate dotate cu echipamente ultra moderne, având medici stomatologi tineri și dedicați. Le puteți găsi în sectoarele 2,3 și 6 ale capitalei, din câte știu eu. Adresele sunt pe site, dacă nu ați întâlnit încă în drumul vostru una dintre clinici. Tot din câte știu și din câte am mai citit, clienții acestor clinici pleacă mulțumiți de acolo, pentru că totul este curat, modern și toți medicii își tratează pacienții cu răbdare, tact, profesionalism. Sigur, uneori este posibil să vi se pară că plătiți mult, dar să știi că nici la cabinetul stomatologic de lângă blocul meu, unde aparatura pare uitată din timpul războiului, nu pune nimeni plombe pe degeaba.

Ceea ce m-a determinat să scriu astăzi este faptul că, intrând din nou pe site, am descoperit că există în acest moment niște cupoane promoționale care v-ar putea ajuta să faceți mici economii. Este știut că vizitele la stomatolog nu sunt printre cele mai ieftine lucruri pe care le facem, dar atunci când se anunță promoții și reduceri, cred că este păcat să nu profităm de ele pentru a ne repara dantura sau pentru a ne rezolva diverse alte probleme de sănătate. La clinicile Doctor Aminov pot fi tratate o mulțime de afecțiuni, ba chiar există condiții optime pentru chirurgia dento-alveolară, pentru implanturi, pentru tot ce ar putea avea nevoie o persoană aflată în căutarea unui medic stomatolog, a unui cabinet stomatologic, a unei clinici stomatologice.

Cupoanele promoționale despre care vă spuneam mai sus sunt valabile până în data de 31 ianuarie 2014 inclusiv, pe baza unei consultații prealabile, pe care eu vă sfătuiesc să o faceți pentru a beneficia de aceste promoții. Este vorba despre promoții la coroane din zirconiu, aparat dentar fix, implant dentar bont ptotetic și coroană, aparat dentar safir (care mie mi se pare că arată foarte bine peste dinți), detartraj profesional. Așadar, mai aveți câteva săptămâni în care să vă prezentați la control și să beneficiați de promoții.