Skip to main content

Promoţii de care aş profita la salon

Era primul eveniment important din “cariera” mea de blogger. Invitaţia o primisem cu aproape două săptămâni înainte, însă nu îi acordasem o atenţie deosebită. Eram emoţionată şi nu ştiam ce voi face acolo, dar la ţinuta şi la felul în care mă voi prezenta nu m-am gândit prea mult. Cu o zi înainte de eveniment m-am pensat, mi-am pilit frumos unghiuţele, le-am lăcuit şi m-am cremuit mai bine decât de obicei.

Cu un ochi critic la oglindă, am încercat să mă văd ca pe o străină, să îmi dau seama ce impresie le voi face fetelor cu care urma să mă întâlnesc. Şi nu mi-a plăcut ce am văzut. Sperând să îmi reuşească o schimbare în bine de ultim moment, am înfipt foarfeca în păr şi m-am tuns de una singură, aşa cum făcusem de multe ori până atunci. Emoţiile şi graba au stricat şi ceea ce mai era cât de cât ok în înfăţişarea mea. Se înnoptase demult, nu aveam unde să fug pentru a repara grozăvia, aşa că m-am băgat la somn cu inima strânsă.

Dimineaţa a venit prea repede, înainte ca eu să găsesc o soluţie. Mai mult împinsă de la spate de familie, m-am suit în microbuz şi am plecat spre Bucureşti, sperând că bloggeriţele fashioniste adunate acolo vor avea ceva mai important de făcut decât să mă studieze pe mine. Am ajuns devreme, m-am plimbat pe străzi, am băut o cafea, apoi m-am îndreptat spre locul de întâlnire. Şi astăzi regret că nu mi-am făcut un plan serios înainte. Aş fi avut timp să intru într-un coafor pe Mosilor sau prin împrejurimi, să mă aranjez puţin.

În acea zi am învăţat că nu trebuie să mă bazez doar pe ceea ce mi-a oferit natura, ca să nu fiu pusă în situatia de a mă simţi cea mai puţin dichisită femeie dintr-un grup. Dacă aş fi pusă iar într-o asemenea situaţie, cu siguranţă m-aş opri întâi la salonul de frumusete de pe Mosilor, despre care am aflat că va oferi promoţii atractive în curând, poate că aş renunţa la blugi şi mi-aş lua o rochiţă, chiar şi cu riscul de a tremura de frig tot drumul, ba chiar m-aş şi machia puţin, să scap de paloarea mea “naturală”.

Comments
 • Cuvânta June 13, 2013 at 9:37 am

  Un blush ar rezolva imediat paloarea, si un fond de ten mai rozaliu cred ca ar fi super ok.

 • Javra June 13, 2013 at 1:05 pm

  Şi cu un batic pe cap terminai şi nu mai dădeai bani la coafor.

 • Vladimir June 13, 2013 at 1:12 pm

  Suna a genul ala de stres pe care ti-l faci degeaba si da ulcer 😀

 • Iuliana June 13, 2013 at 3:10 pm

  Si eu am obiceiul sa-mi bag foarfeca-n par de una singura. Fac asta de…nici nu mai stiu, de multi ani. Dar odata, cand am mers la un interviu la Bucuresti, exact asta am facut, am intrat intr-un salon, m-am tuns si m-am aranjat sa dau bine in fata d-nelor de la resurse umane. N-am luat interviul, deci tunsoarea mea de salon n-a reusit sa ma salveze.

 • Andra June 13, 2013 at 5:31 pm

  :)) eu o singura data am facut greseala de a ma tunde singura si de atunci m-am invatat minte :D. Adevarul e ca uneori putem face si noi putin mai mult pentru infatisarea noastra, dar ne mai si complacem asa cum suntem, pe principiul cine ma place, ma place cum sunt. dar eu vreau sa stiu ce ai invatat acolo 😀

 • cotos June 13, 2013 at 7:20 pm

  Si chiar si fara sa intri, ma gandesc ca nu au avut ce critica la intalnire.

 • Tina June 13, 2013 at 7:30 pm

  Eu niciodata, dar niciodata nu ma ciopartesc singura, efectiv asta s-ar intampla daca as baga eu farfeca in parul meu – m-as cioparti si mi-e prea draga podoaba mea capilara ca sa-i fac asa ceva.
  Salonul e cea mai buna solutie. Pentru mine.

 • Adrian Balan June 13, 2013 at 9:14 pm

  de cand parul destept a inceput sa paraseasca capul prost si cazand din cap direct pe piept, m-am hotarat sa nu-mi mai bat capul cu aranjatul parului. Mai bag o mana din cand in cand prin chelie ca sa imi dau smocul de par subtire si lung din ochi. Asa ca, Vienela, nu ai cum sa ai probleme mai mari ca ale mele cand vine vorba de par. Iar eu nici macar nu-mi fac griji :)))

 • Nice June 14, 2013 at 4:51 am

  Pentru o asemenea intalnire cu siguranta as fi apleat la servicii profesioniste. Este uimitor ce pot face oamenii astia. Sunt absolut fericita si incantata de cum imi sta parul dupa iesirea de la coafor. 😀 Am fost de curand si inca nu s-a dus efectul. :))

 • nespusdemult June 14, 2013 at 2:29 pm

  Daca te uiti la un om, il judeci dupa infatisare. Dupa ce vorbesti cu el si il cunosti putin ai senzatia ca aiprivit anterior la altul.

 • elly weiss June 23, 2013 at 10:05 pm

  Ca sa fiu sincera, de cate ori ma duc la salon…imi cam pare rau dupa bani. N-am mai fost decat sa-mi tai varfurile ultima oara. L-am lasat lung dupa ani de zile…

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.