V-ați întrebat vreodată cum ar fi lumea dacă promisiunile din mailurile ascunse la spam ar fi adevărate? Eu nu, sinceră să fiu. Dar s-au întrebat alții și chiar au făcut un filmuleț haios, ilustrând câteva dintre cele mai des primite spamuri. Dacă aveți sub 18 ani, acum este momentul să închideți calculatorul sau să ieșiți de pe această pagină, pentru că urmează să se discute despre treburi pentru adulți.

Promisiunile legate de mărirea penisului sunt deja faimoase. De ele nu ai cum să scapi. Vin pe mail, vin pe bloguri, dai de ele până și pe facebook, dacă ai puțin noroc. Nu ai nevoie de pastile sau operații, ți se spune încă din titlu. Probabil cei care le trimit au găsit vreo carte veche de magie sau colaborează cu cineva, acolo, sus. Cert este că promit să facă imposibilul posibil, pentru cei care încă mai cred că mai mare înseamnă mereu mai bun.

Urmează la rând reclamele cu promisiuni legate de bani. Mulți bani. Foarte mulți bani. Tu nu trebuie să faci nimic. Banii vin singuri la tine acasă, în timp ce îți petreci timpul la tv sau navigând pe internet. Cum să refuzi oferta venită la spam? Cine nu a visat să fie putred de bogat, fără să depună nici un efort?

Nu în ultimul rând, femeile! Femei care abia așteaptă să te cunoască, să îți ofere din preaplinul inimii lor, să te ducă în paradis cu îmbrățișările lor fierbinți. Oare este bărbat să nu fi visat că poate avea cele mai multe și mai frumoase femei de pe pământ? Ei bine, unele spamuri promit să le aduca la tine, să ți le ofere pe tavă, în lenjerie intimă sexy, chiar dacă nu le-ai cerut, chiar dacă ești urât cu spume sau dacă ești, din greșeală, femeie.

Atenție totuși! Dacă promisiunile din spamuri ar fi adevărate (oare le verifică cineva? :) ), ar trebui să dăm curs invitațiilor de a răspândi anumite mesaje cretine, ca nu cumva vreo entitate misterioasă și periculoasă să ne pedepsească, făcându-ne să regretăm.

Nu mă credeți când vă spun că se poate întâmpla? Priviți filmulețul!