Skip to main content

Promisiunile din mailuri

V-ați întrebat vreodată cum ar fi lumea dacă promisiunile din mailurile ascunse la spam ar fi adevărate? Eu nu, sinceră să fiu. Dar s-au întrebat alții și chiar au făcut un filmuleț haios, ilustrând câteva dintre cele mai des primite spamuri. Dacă aveți sub 18 ani, acum este momentul să închideți calculatorul sau să ieșiți de pe această pagină, pentru că urmează să se discute despre treburi pentru adulți.

Promisiunile legate de mărirea penisului sunt deja faimoase. De ele nu ai cum să scapi. Vin pe mail, vin pe bloguri, dai de ele până și pe facebook, dacă ai puțin noroc. Nu ai nevoie de pastile sau operații, ți se spune încă din titlu. Probabil cei care le trimit au găsit vreo carte veche de magie sau colaborează cu cineva, acolo, sus. Cert este că promit să facă imposibilul posibil, pentru cei care încă mai cred că mai mare înseamnă mereu mai bun.

Urmează la rând reclamele cu promisiuni legate de bani. Mulți bani. Foarte mulți bani. Tu nu trebuie să faci nimic. Banii vin singuri la tine acasă, în timp ce îți petreci timpul la tv sau navigând pe internet. Cum să refuzi oferta venită la spam? Cine nu a visat să fie putred de bogat, fără să depună nici un efort?

Nu în ultimul rând, femeile! Femei care abia așteaptă să te cunoască, să îți ofere din preaplinul inimii lor, să te ducă în paradis cu îmbrățișările lor fierbinți. Oare este bărbat să nu fi visat că poate avea cele mai multe și mai frumoase femei de pe pământ? Ei bine, unele spamuri promit să le aduca la tine, să ți le ofere pe tavă, în lenjerie intimă sexy, chiar dacă nu le-ai cerut, chiar dacă ești urât cu spume sau dacă ești, din greșeală, femeie.

Atenție totuși! Dacă promisiunile din spamuri ar fi adevărate (oare le verifică cineva? 🙂 ), ar trebui să dăm curs invitațiilor de a răspândi anumite mesaje cretine, ca nu cumva vreo entitate misterioasă și periculoasă să ne pedepsească, făcându-ne să regretăm.

Nu mă credeți când vă spun că se poate întâmpla? Priviți filmulețul!

Comments
 • Simona February 1, 2014 at 12:05 pm

  :)) Bun filmuleț! Păcat că spamurile rămân doar spamuri. Siper că nu există persoane care chiar cred în așa ceva 😀

  • Vienela February 1, 2014 at 12:55 pm

   As inclina sa cred ca exista persoane care se lasa pacalite, altfel spamurile care promit chestii neverosimile ar fi disparut rapid. 🙁

 • Cuvânta February 1, 2014 at 2:44 pm

  Astept momentul in care, in loc de tigai si ustensile de bucatarie, canalele de reclame se vor axa doar pe asa ceva.

  • Vienela February 3, 2014 at 8:23 am

   Crezi ca e prea departe acel moment? Stii ca pe unele programe de desene animate, dupa nu stiu ce ora (11 sau 12 noaptea), se difuzeaza filme porno?

 • Radu February 1, 2014 at 3:12 pm

  Am nu ştiu câte protecţii antispam şi tot mai trece câte unul! :(i

  • Vienela February 3, 2014 at 8:24 am

   Ma mai trezesc si eu, din cand in cand, cu cate un spam care nu intra la spam, dar am grija sa il asez la locul lui. :))))

 • Teodora February 1, 2014 at 6:54 pm

  M-am amuzat foarte mult pe seama videolului :)) Oricum nu am crezut niciodata balivernele de acolo 😀

  • Vienela February 3, 2014 at 8:25 am

   Am ras si eu cand mi l-a aratat baiatul meu… Nici nu sunt de crezut astfel de promisiuni…

 • Javra February 1, 2014 at 9:39 pm

  N-am auzit pe nimeni care să se laude că vreuna dintre promisiunile astea chiar s-a împlinit. Mai există promisiuni: eşti vizitatorul cu numărul fix 100.000 al nu ştiu cărui site şi vei fi premiat în caz că…

  • Vienela February 3, 2014 at 8:26 am

   Vai, cum am uitat tocmai de aceasta promisiune? Din zece site-uri, sapte iti baga pe gat aceasta reclama… :))))

 • Andreea February 2, 2014 at 12:15 pm

  Nu citesc niciodata spamurile, uneori nici titlul..le sterg imediat. 🙂

  • Vienela February 3, 2014 at 8:28 am

   La fel procedez si eu, insa fara sa vrei ajungi sa stii ca iti poti mari chestia (p…s), chiar daca nu ai… :))))

 • elly weiss February 22, 2014 at 11:34 pm

  La mine nu mai trece niciun spam pe blog. Adica intra acolo unde trebuie. Pe mail e alta poveste. De curand m-am imbogatit. Si pe FB mi-a venit un mesaj de imbogatire. 😉

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.