Vreau sa vad un film in opteaza daca am dat rog frumos*. Vreau sa da pricep nu daca bine traduc din. La naiba, ce ai vrut să spui, nene, că eu nu am înțeles nimic? Te-a trimis la mine pe blog vreo traducere luată cu google translate sau ai fumat ceva bun?

Cineva se întreabă ce inseamna cand visezi ca mananci o prajitura savarina. Ha, ha, expertul în vise este Rudolph, dar nu știu cât de bine se descurcă cu savarinele. :)

Nu înțeleg de ce google, văzând că numele blogului meu este iubesc viața, a considerat că se încadrează la deprimat blog. Vi se pare vouă că acesta este un blog deprimat? Oare dacă îi mai adaug niște culori vesele va fi mai bine?

Iată și o întrebare simpatică: la ce sunt bune gogosile? Gogoșile sunt alimente pline de vitamine, de antioxidanți, de minerale… Pardon, confund cu altceva… Gogoșile sunt bune la îndulcirea serilor în care stai singură în pat și privești plictisită serialul ăla fără cap și coadă, sunt bune pentru cei care vor să se îngrașe rapid și nesănătos, sunt bune… Chiar așa, la ce sunt bune gogoșile?

Nu mai suport parfumurile stau prost cu stomacul? Sunt o mulțime de medici pe internet. Cum de ai nimerit la mine cu o asemenea întrebare? Înclin să cred că nu stomacul este de vină, dar mai bine du-te mătăluță și fă-ți un control serios.

Cineva a tastat chestia aceasta și a aterizat pe vienela.ro: prometeu a facut barbatul, iar tu sa-mi faci femeia dupa alexandru mitru. Ceva e în neregulă aici. Prometeu nu era nenea ăla datorită căruia putem fuma astăzi, că a furat focul de la zei și l-a adus pământenilor? Sau e ceva cu subînțeles în propoziția ”prometeu a făcut bărbatul”? Treaba cu ”să-mi faci femeia după alexandru mitru” o pot înțelege. Oare ar arăta bine o femeie având înfățișarea acestui scriitor? :)

Nu știu dacă este aceeași persoană, dar văd că eroul acesta e tare căutat: prometeu si lejendele sale. Lejenda spune că Vienela s-a mai documentat puțin de la un paragraf la altul și a aflat cum că lejendele sunt două: una în care Prometeu aduce oamenilor focul, și alta în care Prometeu face oameni din humă și îi însuflețește cu focul adus din Olimp.

гнездо голубя. Doamnelor și domnilor, întreaga lume mă caută și chiar mă găsește. Văzând cine a ajuns la mine, am căutat și eu pe net, să îmi dau seama ce dorea. Am găsit imagini cu un cuib și imagini cu porumbei. Vladen, care ar fi traducerea exactă?

светильник дракон. Aici e puțin mai greu, dar nu mă las. Am găsit imagini cu o aplică în formă de cap de dragon, despre care știu sigur că o am undeva pe blog. Mi-e lene și nici nu mă încred prea mult în google translate, așa că apelez tot la Vladen pentru traducere. Găsit dragon. Îl declar nul.

Legendă * : Mă lăudam că nu mi-au mai venit decât căutări serioase, dar probabil mă uitam mult prea rar și neatent pe statistici. Acum, că le-am luat la puricat, am descoperit că am material pentru mult timp… :)