Ne modernizam si asta nu e un lucru rau, am gandit aseara cand, la sedinta de scara, un vecin a propus sa terminam cu detergentii cei mai ieftini de la magazinul din colt si sa oferim doamnei de la curatenie niste produse de curatenie profesionale, cu care sa poata face treaba, caci in acest moment totul e imbacsit de jegul adunat in timp. Am fost de acord imediat sa comandam detergenti profesionali pentru geamuri si pardoseli, iar o vecina a plusat, cerand sa luam si prosoape pliate de hartie in v sau z, cum sunt cele de prin baile restaurantelor, pentru ca tinerii ce se adapostesc de frig sau ploaie in scara blocului sa nu se mai stearga de ciocolata pe pereti, lasand urme de mizerie.

Ideea este buna, numai ca ar fi nevoie ca tinerii sa fie si ei educati, sa le foloseasca asa cum trebuie. Ma tem insa ca asta nu se va intampla prea curand si ca dimineata, cand vom iesi din case, vom gasi imprastiate pe hol milioane de hartiute irosite. Dar cred ca merita incercat. Nici nu am curaj sa pozez in aceasta clipa vreun perete din scara blocului, pentru a va arata toate urmele lasate de tinerii care, seara de seara, de cum da frigul, se aduna langa usa mea.

Desigur, s-a discutat si cu parintii lor, care cu multi ani in urma ar fi trebuit sa ii invete ca exista prosoape daca vrem sa ne stergem pe maini, ca altul e rostul peretilor si al geamurilor. Sper ca au inteles si ca au mai tinut o sedinta si in case, pentru a le atrage tinerilor atentia si a-i convinge sa nu mai murdareasca locul unde petrec atat de mult timp.

produse-de-curatenie

Nu stiu de unde aflase vecinul de magazinul delphionline.ro, dar am vazut acolo o multime de produse de curatenie profesionale si am considerat ca ar fi bine sa scriu cateva cuvinte despre ele pe blog, in speranta ca vor fi si altora de folos.

“Firma noastra iti ofera consultanta in alegerea produselor necesare activitatii de curatenie, in alegerea materialelor igienico-sanitare, sistemelor / echipamentelor de igiena, consumabile HoReCa, protectie individuala sau unica folosinta, si nu in ultimul rand, consultanta in ceea ce priveste infiintarea unei societati specializate in prestarea serviciilor de curatenie.

Dorim, cu ajutorul colaboratorilor nostri – actuali si viitori – sa facem o selectie a produselor si serviciilor in functie de raportul calitate – pret – necesitate – buget.”