Daca nu ma pricep la calculatoare ar trebui sa nici nu-mi bag nasul cand apar ferestre dubioase, nu? Dar eu batman, batman. Apare fereastra(culmea este ca nici macar nu mi-am adus aminte pana cand nu m-a intrebat sotul meu, seara cand a ajuns acasa) , dau sa o inchid, ea incapatanata nu vrea, asa ca dau yes. Si iese…
      Iese din blog, iese de pe google si nu vrea sa ne mai onoreze cu prezenta. Cer sfatul lui Gabitu, il intreb si pe Radu, nimic. Apelez la bloggerajutor, nici de acolo nu vine salvarea.
      Ma simteam ca si cum as fi fost bolnava, imi lipsea ceva. Aveam internet, puteam vorbi pe mess, dar nu aparea google pe nicaieri, deci nu puteam vedea blogul, nu puteam nici macar sa public comentariile. Am sunat-o pe sora mea, mi-a publicat ea comentariile, dar nu puteam posta nimic, eram legata si de maini si de picioare.
      Nestiind unde sa mai cautam defectiunea, ne hotaram sa instalam alt windous. Calculatorul, auzind discutia, se sperie si elibereaza din captivitate google-ul si implicit, accesul la blog.


Morala 1: vorbiti tare cand faceti planuri de razboi, nu se stie niciodata cine va aude si se sperie.


 Morala 2: Cand treburile nu merg struna, restartati modemul. Daca tot nu merge, mai incercati o data.


Morala 3: Cand iti propui sa faci ceva, du treaba pana la capat. Minunea a tinut o ora, acum pana cand se incarca o pagina am timp sa trag un pui de somn.