Skip to main content

Problema Danei

Din motive numai de ele stiute, unele firme considera ca fiind pe internet, adica intr-un loc imaterial, isi pot permite sa plimbe cu vorba orice client, convinsi fiind ca nu e ok zicala “clientul nostru, stapanul nostru”. Cel putin asa imi imaginez eu situatia, cand citesc la Dana despre firma Aplast si aventurile ei de cascadorii rasului. Firma Aplast a fost reprezentata de “magazinul care mi-a intermediat distractia (Masterplast Design se cheama- cel putin teoretic, desi pe firma scria APLAST, pe contract scria Reprezentant APLAST)”; intreaga poveste o gasiti pe blogul Danei.

Nu stiu daca articolele noastre ii vor putea face sa inteleaga ceva sau daca le vor schimba mentalitatea, dar sper macar sa le putem aduce la cunostinta problema Danei, care  sta si asteapta mult si bine ceva ce nu mai vine…

De aceasta data sunt probleme cu firma Aplast, firma ce face termopane, insa maine poate fi randul tau sa te enervezi cu vreo firma de pe internet sau chiar din orasul tau. Iti vei dori atunci  sa vezi ca esti sprijinit de catre colegii tai. A scris Dana cateva articole pe aceasta tema, a scris si Petruta ca firma Aplast nu isi trateaza bine clientii. Acum am scris si eu, pentru a sprijini o colega. Sunt curioasa sa vad cati dintre colegii bloggeri vor sprijini aceasta actiune, cati vor da like si share, ca vestea sa circule, si cati vor pune pe blogurile lor povestea.

Comments
 • Dana Lalici September 10, 2014 at 3:03 pm

  Multumesc, Vienela, multumesc din suflet! Eu am dat like si share. Se pune?

  • Vienela September 10, 2014 at 3:47 pm

   Cred ca se pune, mai ales ca lumea nu pare sa se inghesuie…

 • Javra September 10, 2014 at 7:53 pm

  Şi eu am auzit lucuri rele despre ei. Cică lucrătorii lor sunt neglijenţi, zgârie pereţii când pun ferestrele şi vorbesc şi se comportă ca pe şantier. Am auzit asta acum câţiva ani buni. E clar că boala lor e deja cronică…

 • Aniela Deby September 11, 2014 at 1:09 am

  🙂 Urat din partea lor, pacat ca Dana a apelat la ei 🙂 Eu m-am obisnuit ca atunci cand trebuie sa-mi cumpar ceva ce valoareaza mai mult pentru casa, sa caut pe net pareri, pe forum-uri si tot asa.. si gasesc ” dinozaurii “:))

 • Radu September 11, 2014 at 7:09 am

  Gata, am intrat pe blogul Danei. Păcat că se întâmplă aşa ceva! 🙁

 • cristinalincu September 11, 2014 at 3:45 pm

  nu-i cunosc, nu am avut de-a face cu ei (din fericire, inteleg), insa sustin corectitudinea, asa ca, “share”.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.