Primul meu castig in online. Pe Nina de pe toane.ro am descoperit-o în luna februarie, când încă nu ştiam exact ce este un blog, dar îmi plăcea să citesc tot mai multe. M-a atras un articol în care povestea aventurile ei din timpul revoluţiei, la care mai târziu am şi făcut trimitere.

Recunosc că am fost copleşită de propriul meu blog, de toate noutăţile si greutăţile de care mă izbeam zilnic şi o perioadă am intrat doar sporadic pe blogul ei, dar în ultimele două luni nu am ratat nici un articol.

Aşa se face că am avut norocul să las un comentariu la unul dintre articolele, pe baza caruia m-a ales câştigătoare a unei cărţi scrise de prietena ei, Ioana C. Pamfil, despre care, sinceră să fiu, nu auzisem până atunci. Cartea se numeşte “Dincolo de imaginaţie” şi nu am apucat să o termin, deci nu voi spune nimic deocamdată despre ea, decât că îmi place şi că mă face tot mai curioasă.

Este primul meu câştig din online şi sunt foarte încântată. Vreau să îi mulţumesc încă o dată Ninei şi să îi urez vacanţa plăcută în continuare(se distrează plimbându-se cu cortul prin Europa, ceea ce îmi doresc şi mie, ceea ce vă doresc şi vouă).

PS: Este de preferat să folosiţi Poşta Română, aşa greoaie cum pare, decât să apelaţi la  firma FAN COURIER EXPRESS, care a avut nevoie de 9 (nouă) zile să aducă o carte din Bucureşti la Ploieşti. Bine măcar că nu s-au rătăcit sau nu s-au înzăpezit pe drum, în plină vară.