Prin vâjâit de aspirator şi mârâit de mixer gata să îşi dea suflarea, un ţârâit de sonerie îmi atrage atenţia, făcându-mă să mă opresc din treabă. Apăs butoanele interfonului şi în câteva clipe curierul este lângă mine, cu un pachet în mână. Este grăbit, Crăciunul bate la uşă, iar el mai are de împărţit multe cadouri celor ce au fost cuminţi. Sunt tentată să compar curierii cu nişte spiriduşi moderni ce transformă dorinţele în realitate. Grăbită sunt şi eu. Mi-am propus să fac multe treburi astăzi, aşa că pun pachetul deoparte, anticipând în gând plăcerea pe care o voi simţi atunci când îl voi deschide.

Timp pentru el mi-am făcut abia seara, când totul strălucea de curăţenie. De cum l-am desfăcut, am avut impresia că în casa mea s-au revărsat toate anotimpurile anului. Din brad îmi făceau cu ochiul sute de luminiţe, în casă era cald, în ghivecele cu flori îmi era toamnă, iar în dormitor, întinsă pe pat în toată splendoarea ei, mă îmbia lenjeria de pat abia scoasă din cutia adusă de curier. Toate florile primăverii înfloriseră pe ea, parfum de nou şi de proaspăt învăluise camera, îndemnându-mă să îmi lipesc obrazul înfierbântat pe răcoroasa lor moliciune.

 

 

_vyr_176BE-3D3-18

Nu m-am putut abţine şi mi-am învelit păturica mea dragă în cearşaful pilotă imens, cu fermoar pe o latură mică, primul care i se potrivea cu adevărat, care nu o ţinea încorsetată, ghemuită. La fel de mare este şi cearşaful de pat, aşa că am reuşit, pentru prima dată după mult timp, să îl găsesc dimineaţa acolo unde îi este locul, nu pe jos, nu strâns sub noi, cum se întâmplă cu celelalte aşternuturi pe care le am. Cu feţele de pernă mi-am făcut câteva griji înainte de a le folosi, pentru că pernele mele sunt pătrate, iar feţele de pernă dreptunghiulare, dar m-am liniştit când am descoperit că nu contează forma, că ele se mulează în aşa fel încât rezultatul final să fie mulţumitor.

Pentru prima dată în “cariera” mea de soţie, l-am certat pe Mihai atunci când s-a urcat în pat cu castronul plin de saleuri şi alune. Da, ştiu, lenjeriile de pat se spală uşor, pe lenjeriipat-outlet.ro preţurile sunt foarte bune, mi-aş putea permite destul de des lenjerii noi, însă doream ca în acea seară şi în multe altele de după, în camera mea să fie primăvară, florile să zâmbească fericite, nepătate de nimic. Tot pentru prima dată, Mihai a înţeles cât de mult îmi plăcea noua lenjerie de pat şi mi-a respectat dorinţa fără să facă glume. Glumele au venit abia spre dimineaţă, dar despre ele prefer să nu vorbesc (vă imaginaţi voi de ce). :)

 

 

_vyr_146BFS-130

În această dimineaţă mi-a venit ideea de a adăuga la lista mea de dorinţe şi planuri încă ceva, poate cea mai uşor de înfăptuit dorinţă, aceea de a-mi cumpăra în fiecare lună a anului o nouă lenjerie de pat, una care să simbolizeze exact luna respectivă. Aş vrea să vă întreb dacă şi vouă vi se pare important să păstraţi, măcar pentru o seară, prima seară, lenjeria de pat curată şi bine întinsă pe pat :D ? Vi se pare că exagerez dacă îmi doresc în fiecare săptămână, în fiecare lună alte culori şi alte modele de lenjerie pe pat?

 

_vyr_4love04

 

PS: Ştiţi că mie nu îmi ies pozele prea bine, aşa că am preferat să vă arăt ce îmi mai doresc “furând” câteva imagini de pe site.