PRIM PRET TEHNIC la produse Decathlon pentru vreme rece

În articolul de astăzi vreau să prezint o foarte mică parte din #colectia de toamna pe care magazinul Decathlon o pune la dispoziția clienților săi pentru vremea rece care s-a instalat deja în țară. Tot mai mulți români înțeleg cât este de important să faci zilnic mișcare, să faci #sport in aer liber, să mergi în drumeții sau doar să te plimbi prin parc. Echipamentul pe care îl folosești în astfel de ocazii trebuie să fie cel potrivit, pentru a te simți confortabil și a fi în siguranță.

Produsele Decathlon pentru #vreme rece îndeplinesc toate condițiile necesare practicării de drumeții și sporturi în cele mai bune condiții: sunt impermeabile, oferă #respirabilitate, au #pret accesibil, #tehnicitate și #ecodesign. Toți cei care au cumpărat vreodată măcar un produs Decathlon știu că îmbrăcămintea și încălțămintea pentru vreme rece oferă confort sporit la #preturi mici, accesibile oricui.

PRIM PRET TEHNIC de vreme rece este campania de care ar fi bine să profite toată lumea, căci sănătatea este mai presus de orice, iar a face sport chiar și pe timpul toamnei sau al iernii purtând produse de bună calitate reprezintă garanția că totul se va desfășura în cele mai bune condiții posibile.

Ce inseamna Prim Pret Tehnic? Produsele cu cel mai mic pret din fiecare categorie dedicata unui sport, care beneficiaza de toate caracteristicile tehnice necesare pentru a te ajuta sa practici sportul preferat in confort si deplina siguranta. Afla mai multe despre ele aici.

Cum gasesc produsele Prim Pret Tehnic? Toate produsele care intra in aceasta campanie sunt disponibile aici, dar le poti gasi pe tot site semnalate cu eticheta galben-albastru PRIMUL PRET TEHNIC.

Iată câteva sugestii de produse care nu ar trebui să le lipsească celor care fac #sport in aer liber chiar și când este vreme rece. Toamna se îmbracă întotdeauna în culori superbe și mulți oameni merg în drumeție la munte pentru a fotografia natura. Le recomand tuturor să folosească echipament potrivit pentru a fi în siguranță pe munte și pentru a nu simți frigul și umezeala zilelor de toamnă.

Polar Drumeție la munte MH100 Negru Bărbați

Este o bluză care poate fi folosită pentru practicarea ocazională a drumeției la munte în perioadele cu #vreme rece, însă eu o recomand pentru toate situațiile în care este nevoie de o bluză deopotrivă călduroasă și care să ofere #respirabilitate. Bluza este realizată din poliester reciclat după conceptul eco. Materialul este extensibil, izolează de frig și permite evacuarea transpirației.

PRIM PRET TEHNIC la produse Decathlon pentru vreme rece

Colanţi Alergare Jogging Warm Negru Bărbaţi

Iată un produs care poate fi caracterizat de doar câteva cuvinte cheie: #tehnicitate, confort, protecție contra frigului pe timpul iernii sau în zilele foarte reci de toamnă. Colanții bărbătești sunt special concepuți pentru jogging, însă cu certitudine pot fi utilizați și în alte situații. Au fost prevăzuți cu buzunar pentru chei. Materialul din care sunt confecționați ajută la eliminarea transpirației.

PRIM PRET TEHNIC la produse Decathlon pentru vreme rece

Set Şosete lungi NH100 Drumeţie la munte X 2 Gri

Atunci când vremea este rece, șosetele joacă un rol important în menținerea căldurii corporale și a confortului. Am ales să prezint un set de șosete lungi potrivite pentru vremea răcoroasă de toamnă. Materialul este flaușat pe talpă și conține peste 70% bumbac. Adaugă aceste șosete cu #preturi mici în coșul de cumpărături și vei simți imediat diferența atunci când le vei purta.

PRIM PRET TEHNIC la produse Decathlon pentru vreme rece

Jachetă Impermeabilă Drumeție RainCut Albastru Damă

Pentru doamne și domnișoare țin neapărat să recomand o jachetă impermeabilă potrivită pentru drumeție pe timp de toamnă. Când vine vorba despre #impermeabilitate, nu faceți compromisuri, ci alegeți cel mai bun produs la cel mai bun preț. Jacheta este un produs eco ideal pentru zilele ploioase. Eu am o asemenea jachetă și o folosesc zilnic într-una din cele mai ploioase țări din lume – Scoția.

Bocanci 100 Crosshunt maro Bărbați

Pentru cei care caută bocanci potriviți pentru activități sportive în natură pe vreme ploioasă, voi recomanda produsul care oferă deopotrivă #aderenta (bocanci drumetie), rezistență și lejeritate la mers. Bocancii sunt lucrați din materiale etanșe, dar au și o membrană respirantă. Forma crampoanelor asigură evacuarea noroiului.

Mai multe produse pentru copii, femei și barbati, toate sub egida PRIM PRET TEHNIC la produse Decathlon pentru vreme rece și detalii despre ele vei găsi, desigur, direct pe site-ul companiei.

decathlon.ro

Sporturi de vară cu echipamente Decathlon pentru copii

Idei de cadouri sportive cu produse de la Decathlon

Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipament potrivit

Articole fitness ieftine pentru a face sport acasă

Joc de darts cu afișaj electronic pentru începători

Cadouri pentru femei, bărbați și copii