Nu l-am auzit în nici o dimineaţă de vară, cu toate că m-am trezit mereu în jurul orei 5. Astăzi, în prima zi de toamnă, un guguştiuc îmi cântă vesel la fereastră, parcă încercând să îmi alunge tristeţea provocată de dispariţia lui Zoe, căţeaua lup despre care scriam aseară.

Nu vă puteţi imagina cât de tare mi-a bătut inima când am aflat că zoso a văzut acum câteva zile, prin cartierul unde locuieşte, o căţea blândă şi îngrijită. Apoi am citit comentariile de pe blogul său… Nu a mai văzut-o după ce a scris articolul. :( Ne-am întors de unde am plecat, cu bănuiala că nu este vorba despre căţeaua Adrianei- asta după ce ne-am calmat şi am citit mai cu atenţie… Îi rog pe cei care află abia acum despre Zoe, să dea un share anunţului de pe facebook. Celor care au distribuit deja poza sau articolul meu, le mulţumesc din suflet!

Pentru că este prima zi din septembrie, pentru că a mai trecut o lună, vreau să le mulţumesc din toată inima şi celor care mi-au fost alături, care m-au citit şi mi-au lăsat semne ale trecerii lor. Îi voi nominaliza doar pe cei care au fost atât de activi, încât au intrat în top zece comentatori ai lunii august, deşi ştiu că fiecare dintre voi ar merita…

Vladen

Radu

Rudolph

Elly

Adriana

Ana-Maria

Cuvânta

Javra

Alma

Dana L.

 

Mii de mulţumiri Mirelei şi Soniei pentru frumoasele vederi pe care mi le-au trimis! Mii de mulţumiri Ninei pentru… pentru tot ce mi-a oferit, prietenie, bună dispoziţie şi cadouri! Mii de mulţumiri Alexandrei pentru cadoul pe care îl voi ridica luni! Mii de mulţumiri pisicuţei pentru urări!

Vă doresc tuturor un septembrie de poveste!

 

Copy (2) of Copy of DSCN0869