Începând de ieri sunt preafericita posesoare a unei căni cu poza unui bărbat nebărbierit(nu ştiu şi nici nu mă interesează cine este) şi a unui tricou inscripţionat cu deja faimoasele şi nu prea iubitele litere PDL, atât de verde încât mi-ar fi teamă să-l îmbrac în apropierea unei vaci. Noroc că locuiesc la oraş. :))

La pachet cu aceste două obiecte a venit şi un teanc de maculatură compus din ziare pline de laude la adresa actualului primar ploieştean, dar şi poveşti despre toate relele pe care le fac principalii contracandidaţi.

Nu fac politica, nu mă interesează nici un partid, nu ştiu încă cu cine voi vota, însă povestea despre bannere găsită în ziarele de ieri mi se pare prea trasă de păr. Spune acolo cineva care nu a binevoit să se semneze că PSD a cheltuit în această campanie electorală 8 milioane de euro doar pentru bannerele care au umplut judeţul. 8 milioane euro pentru 10 000 de bannere şi mash-uri.

Nu ştiu cum vi se pare vouă, dar eu înclin să cred că suma este mult umflată(în primul rând nu cred că sunt 10 000 de bannere). Sau poate că aceşti bani chiar s-au cheltuit, au intrat în buzunarele celor care au acceptat să le fie acoperite ferestrele cu mutra unui nene de 70 de ani.

Voi ce aţi primit cu ocazia campaniei electorale? :))

Trei beţivi veneau de la un bar. În drum spre casă îl văd pe primar căzut în şanţ. Se duc şi îl ridică. Primarul, om cu suflet, scoate un carneţel şi le cere să ii spună fiecare ce poate face pentru ei. Primul îi cere o casă, al doilea un apartament, iar al treilea zice că nu doreşte decât un METRU.

– Păi bine măi, îi spune primarul, ce dracu faci tu cu un metru? Ăştia au cerut casă, apartament şi tu un metru???

– Da, domnule primar, eu vreau un metru, să măsor ceea ce le vei da ăstora doi.

Pentru ca acest articol atrage persoane interesate sa afle cat este pretul unui banner pe bloguri, vreau sa specific ca fiecare blogger are pretul sau, in functie de cum isi apreciaza munca si de autoritatea pe care blogul sau o are. Daca doriti sa aflati care este pretul unui banner pe blogul meu, imi puteti face o oferta la adresa de mail sas.vienela(at)yahoo.com.