Daca as avea putere, cel mai probabil as transforma anumite vorbe si anumite mentalitati in deseuri nedemne de luat in seama. Le-as arunca in prese de balotat si mai apoi le-as stivui undeva in afara planetei, departe de oamenii sensibili si de copiii care, bietii, nu vor invata de la (unii) bunici si parinti decat lucruri neadevarate. Poate ca as incepe prin a folosi niste prese de balotat mici, cat mai mici, pana as invata cum sa adun laolalta toata prostia si rautatea lumii si cum sa le arunc peste bord, spre vreo gaura neagra din care sa nu se mai intoarca pe acest pamant pentru a-l polua, asa cum au facut pana acum. Da, in secret, ma visez uneori salvatorul umanitatii, atat cat a mai ramas din biata umanitate acoperita cu deseuri nearuncate inca in prese de balotat. 

Am iesit ieri la o scurta plimbare alaturi de sotul meu si de frumosul nostru catel, Bruno. Ajunsi intr-un cartier vecin, ne-am oprit pe o banca sa mancam niste pateuri calde si sa fumez eu o tigara. Langa noi a venit un caine foarte frumos, negru corb, inalt si extrem de slab. I-am dat sa manance toate pateurile. Doua batrane, foarte mirate de purtarea mea, privind cand la mine, cand la sotul meu, cand la Bruno, cand la catelul necajit,m-au intrebat: Nu va suparati, dar copii aveti? Sa rad, sa plang, sa injur, sa le vorbesc despre valori care le sunt straine, sa le arunc intr-o presa de balotat si mai apoi in afara acestei planete tot mai lipsita de compasiune? Am preferat sa raman o doamna.

prese-de-balotat

Totusi, nu renunt la ideea de a avea candva niste prese de balotat deseuri si de a le folosi. Daca si voi aveti nevoie de asa ceva, retineti un nume: AWE COMPACTORS.

“AWE WASTE COMPACTORS este o companie romaneasca infiintata in anul 2008, cu scopul de a oferi companiilor romanesti solutii de calitate pentru managementul deseurilor.

Semnarea contractului cu producatorul german Bergmann si producatorul irlandez MACFAB pentru distributia exclusiva in Romania a echipamentelor de compactare a pus bazele unei activitati de vanzare si consultanta in domeniul solutiilor de prelucrare si compactare a reziduurilor.

Oferta noastra acopera o gama larga a nevoilor societatilor comerciale din Romania si ne mandrim cu faptul ca in afara echipamentelor de o incontestabila calitate si performanta, oferim solutii personalizate, in functie de specificul fiecarui proiect.

Ne adresam firmelor de pe intreg teritoriul Romaniei si consideram un avantaj major prezenta in tara noastra a unei reprezentante tehnice proprii a producatorului, care asigura servicii de interventie si reparatii profesionale in garantie si postgarantie.”