Îmi bate soarele în mobilă şi lumina se răsfrânge în monitor, amintindu-mi că este vară, că se trăieşte intens şi dincolo de online. Parcurile sunt pline de copii, marea îşi cântă veselia izbindu-se de ţărm, florile îşi răspândesc parfumul prin tot locul, încercând să acopere fumul grătarelor, mierlele îmi stresează prietenii, iar libelulele… le mulţumesc vietăţilor pentru dărnicia de care au dat dovadă cândva, pe când pământul era mai sărac.

 

happy weekend

 

 

Legenda spune că Dumnezeu a vrut să mai creeze o vietate şi, în acelaşi timp, să le cunoască mai bine pe cele deja existente. Le-a cerut sfatul în privinţa înfăţisării pe care să o aibă noua făptură. Caracterul fiecăruia a ieşit repede la iveală, atunci când broasca i-a spus Domnului că se poate inspira de la ea pentru a-i face ochii, fluturele şi-a oferit forma trupului, albina aripile, păianjenul picioarele, iar şopârla sprinteneala. Cât de frumoasă a ieşit această vietate, deşi a primit tot ce aveau alţii mai urât, ştim cu toţii.

 

libelula

 

 

Julieta nu l-a aşteptat prea mult pe Romeo, pentru că el era deja îndrăgostit şi venea nechemat sub balconul ei. Aflând că trebuie doar să adopţi o anumită poziţie la balcon pentru a vedea cum bărbaţii se topesc de dragoste şi dor, pisicuţa a trecut repede la fapte…

 

pisica la balcon

 

 

Nu am nevoie de paturi din puf şi aşternuturi de mătase, nu am nevoie de camere luxoase şi parfumate, nu am nevoie decât de o minge spartă şi câteva paie pentru a dormi liniştit…

 

catel si minge sparta

 

 

Dacă v-aţi dorit mereu să vă puteţi lăuda cu ceva perle şi nu aţi reuşit (ştiu, unele sunt scumpe, altele nu pot fi scoase decât la examene), acum s-a găsit soluţia. Trebuie doar să găsiţi o reţeta de fursecuri şi una pentru o cremă gustoasă.  Eu fac fursecuri din 2 ouă, 2 ceşti zahăr, 2 ceşti ulei şi 4 ceşti făină.

 

scoici cu perle din fursecuri

 

 

Să îţi cumperi o maşină, să o păstrezi într-o stare bună, să o alimentezi, poate fi uneori extrem de greu, mai ales dacă veniturile tale nu sunt foarte mari. Dar cine spune că nu poţi avea în fiecare zi altă maşină, făcută din ouă?

 

masina din oua prajite

 

 

Dacă nu aţi făcut-o încă, vă rog să mă ajutaţi cu un vot în tabelul de aici http://www.mostwantedblog.org/2013/07/11/consultanta-nutritionala-sdf-alege-cel-mai-bun-articol/ .

Articolul meu are numărul 10 https://vienela.ro/consultanta-nutritionala-de-la-slim-duo-forte/.

 

Particip la jocul Happy weekend, găzduit de Elly, pe care o rog să mă ierte că în ultimele săptămâni am cam abandonat-o.