Un copil este poemul dragostei dintre parintii lui prin zambetul sau inocent si pentru faptul ca el reprezinta viitorul familei. Nimic nu poate fi mai scump decat o viata daruita din prea multa dragoste!

Toti copiii sunt frumosi prin ceea ce reprezinta si prin faptul ca in ei se fac cele mai scumpe investitii din lume: iubire pura, educatie aleasa si credinta in Dumnezeu.

Ce poate fi mai frumos, decat ceremonia in care parintii multumesc Creatorului pentru darul minunat si insufletit din casele lor si il crestineaza cu martori?

Se poate sa nu pastrezi cu sfintenie fotografii botez facute de Catalin Voicu din moment ce nu poate fi altceva la fel de frumos ca ele?

In ele se surprinde toata gingasia din lume, fiindca la botez, ingerii coboara acolo in biserica si se bucura alaturi de nasi si de parinti si de aceea atmosfera este asa de sacra.

Biserica se umple de lumina, lumanarea de botez arde cu flacara vesnica, iar in cristelnita raman pacatele lumii. In timpul botezului pentru copilul nostru drag se deschide poarta cerului ca el sa intre si sa stea la masa crestinilor.

Cautati fotograf botez  care sa transforme in poeme clipele unice de bucurie de la cel mai important eveniment din familie? Raspunsul unic poarta un nume: Catalin Voicu!

Pachetul de botez este deosebit de generos. Fotograf profesionist de  botez este cel care se gandeste la toate. De pilda, in cazul in care pozele imprimate pe hartie se pierd sau albumul se deterioreaza in timp, nimic nu se pierde, fiindca exista materiale predate pe USB3.0 (1 exemplar) incluse in oferta care reprezinta arhivarea ce nu piere niciodata.

Catalin Voicu stie ca un fotograf, oricata experienta si profesionalism ar avea nu poate acoperi tot ceea ce se intampla la un botez, de aceea vine cu un asistent in ziua cea mare ca impreuna sa se achite de sarcina la superlativ.

In albumul de botez se includ poze de la pregatire, din timpul botezului si de la petrecere. Catalin stie sa atraga atentia copilului ca acesta sa zambeasca si sa priveasca in obiectiv. Nenumaratele cursuri de fotografie si din domeniul psihologiei modelelor se concretizeaza in calitatea prmium a fotografiilor sale.

Arhivati profesionist si artistic momentele unice in care copilul vostru devine crestin cu ajutorul celui mai bun fotograf de evenimente al momentului!

Catalin Voicu percepe preturi corecte pentru serviciile sale, fiindca le stabileste de comun acord cu beneficiarii, in functie de criterii importante care vor fi stabilite impreuna.

E pacat sa se piarda tinutele protegonistului botezului si frumusetea nasei careia i se lumineaza chipul fiind patrunsa de insemnatatea evenimentului!

Este minunat sa ai onoarea sa raspunzi pentru finul tau in fata lui Dumnezeu si sa iti aduci contributia la spiritualitatea acestuia!

Nasii sunt de fapt parintii spirituali ai copilului, iar bunicii rasfatatorii acestuia.

Inconjurat de atata atentie, copilul pare un print al cerului venit pe pamant sa aline durerea, sa aduca zambete si fericire. Sa nu uitam ca tot un prunc nevinovat ne-a mantuit din moarte si din pacat!

Pozele de la botez semnate de Catalin Voicu sunt adevarate poeme!